<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skytjenester

Velkommen til markedets mest moderne plattform for skytjenester.

Skytjenester er kort forklart programmer, filer og dokumenter som ligger på «Internett», eller rettere sagt servere som driftes og vedlikeholdes hos andre enn deg selv. Du får tilgang til programmene, filene og dokumentene dine ved å være koblet til Internett, men opplever det som om alt ligger lokalt på din egen PC.

Kjært barn har mange navn, og skytjenester kalles også ofte for cloud computing eller ASPBedrifter som ikke utvikler sine egne server- og IT-driftsløsninger vil spare mye tid og penger, samt få en mye tryggere forretningsdrift med skytjenester.

Les blogginnlegget: Hva er skytjenester og hva kan det gjøre for din bedrift? 

Effektiv IT-drift? Dette kan din bedrift benytte:

Mer informasjon

Hvorfor velge TeleComputing?

FORUTSIGBARE OG SKALERBARE KOSTNADER

Med skytjenester fra TeleComputing får du alltid en fast månedspris per bruker. Dette er veldig enkelt å regne på i forbindelse med økning eller reduksjon i antall ansatte, og prisen endrer seg allerede neste måned.

Som kunde hos TeleComputing betaler du kun for det du faktisk bruker. Kjøp av dyrt datautstyr som er verdiløst innen tre år, samt utgifter til en kostbar IT-avdeling, trenger du ikke å bekymre deg for lengre.

TILGJENGELIGHET OG FLEKSIBILITET

Vi er alltid tilgjengelig dersom du skulle ha problemer med tjenestene våre. Med våre beste avtaler har du døgnåpen support hver dag, hele året. Dette er spesielt viktig for bedrifter som bruker skiftordninger for sine ansatte eller har lokasjoner med andre tidssoner. Teknologien er i rivende utvikling, og det gjelder skytjenestene vi leverer også. Tiden der du brukte PC til alt digitalt arbeid er forbi, og derfor støtter vi selvsagt også smarttelefoner og nettbrett med programvaren vi leverer. Har din bedrift behov for en løsning utenom det vanlige? Da er sannsynligheten stor for at vi kan utvikle dette for deg. Vi har laget skreddersydde IT-løsninger i over 20 år og har lang erfaring med skytjenester for alle bransjer. Her er noen av bransjene vi håndterer i dag.

ALLTID OPPDATERT OG TRYGT SOM BANKEN

Mye av IT-drift handler om oppdatering av programvarer, sikring av kompatibilitet og patching av sikkerhetshull. TeleComputing er alltid først ute med oppdateringer og patcher, som gir deg de nyeste funksjonene og holder datasystemet sikret mot dataangrep og virus.
Skytjenester fra TeleComputing
I tillegg er deler av våre servere vel bevoktet, dypt inne i fjellheimen. Her er det minimal risiko for naturkatastrofer, brann og tyveri, som alltid er en fare med lokalt utstyr. Våre datasentre er av de sikreste i verden.

DATALAGRING I NORGE, I UTLANDET ELLER EN KOMBINASJON?

TeleComputing har integrerte datasentre med Microsoft Azure. Det betyr at du enten kan bruke Azure med våre norske lokale datasentre, eller de internasjonale datasentrene til Microsoft. Noen bedrifter har strengt regelverk for datasikkerhet, eller er skeptiske til å lagre sine data i utlandet. TeleComputing gir deg valget, med de samme tjenestene uansett hvor dataene skal lagres. Du kan også velge en kombinasjon kalt TeleComputing Hybrid Cloud. Her kombinerer vi din egen private norske nettsky hos oss, med de beste skytjenestene fra Microsoft.

Les også: Microsoft har kåret TeleComputing til beste leverandør av hybride skytjenester.

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom. Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

På disse nettsidene viser vi frem noen av bransjene vi har jobbet mest med, og der vi kan tilby helt unike løsninger.

Bransjesider

 

Infranord kundecase.jpg
Les hva vår kunde Infranord sier om oss under kundereferanser.

Les kundereferanser

Kontakt oss

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.