<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Service desk

Med IT-support fra vår servicedesk er du sikret hjelp uansett når du måtte ha behov.

Vår servicedesk har over 65 dyktige medarbeidere, og er vårt flaggskip og ansikt utad. Vi er tilgjengelige 24/7 for alle IT-kontaktene hos våre kunder, og våre team overvåker kontinuerlig hvordan våre systemer fungerer. Det gir trygghet for deg som kunde.

TeleComputings servicedesk gjør IT-brukernes hverdag enklere, og bidrar til at brukerne har ett kontaktpunkt å forholde seg til når noe skulle skje. På flere av våre kunder har vi etablert dedikerte team, som er spesialister på spesifikke bransjer. Dette gir våre medarbeidere en unik kompetanse, som kommer deg som kunde til gode.

Vi tilbyr også IT-støtte «på stedet» om kunden skulle ønske det, og flere av våre medarbeidere er jevnlig ute hos kunde for å gi IT-støtte.

Noen bedrifter har behov for å sette ut driften av sin egen servicedesk. TeleComputing tilbyr da «Servicedesk as a service», med kompetente medarbeidere med god erfaring fra IT-støtte og god bransjekunnskap.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Servicedesk

Fordeler med servicedesk fra TeleComputingVi legger stor vekt på kompetanseutvikling hos våre medarbeidere, og for å sikre god kompetanseutvikling, bruker vi et årlig kompetansehjul.

De fleste på vår servicedesk har ITIL foundations 3-sertifisering. Denne sertifiseringen gir et god kompetansegrunnlag innen effektiv feilsøk og endringshåndtering

TeleComputings servicedesk har fokus på automatisering, og legger til rette for at flere av tjenestene skal være selvbetjeningsløsninger for kunden.

En god servicedesk gjør livet enklere for både brukere og bedrifter. Ved å ha ett kontaktpunkt for IT-støtte, kan man spare både tid og penger. Samtidig er du sikker på at det alltid er noen parat til å gi brukerne eller kunder raskt hjelp når de trenger det.

Vår servicedesk sikrer bedriften følgende fordeler:
- Effektive IT-løsninger, slik at brukerne får gjort det de skal.
- Trygghet, ved at kompetent IT-støtte alltid er tilgjengelig
- Ett felles kontaktpunkt for kundene og brukerne
- Lokal tilstedeværelse, med norsktalende og engelsktalende medarbeidere
- Medarbeidere med god IT-forståelse og bransjekunnskap


Hvorfor bør du outsource servicedesk?
Spesialisering og fokus på kjernevirksomhet blir stadig viktigere. Det er ikke alle virksomheter som er store nok til drive egen servicedesk. Outsourcing av IT-funksjonen i bedriften kan sikre ansatte bedre brukeropplevelser og gi virksomheten lavere IT-kostnader.

Fordelen med outsourcing er at man kutte kostnadene knyttet til drift av egen IT-avdeling. Brukerne får også profesjonell kundebehandling, med de tekniske og mellommenneskelige ferdighetene som kreves. Ved at vi overvåker gjentagende feil, kan våre eksperter sørge for at de blir håndtert riktig.

Service Desk fra TeleComputing er en SPOC (Single Point Of Contact) som betjener alle dine behov for support på en enkel og oversiktlig måte. Hos oss jobber det over 65 entusiastiske medarbeidere med kun ett mål for øyet - å løse våre brukeres små og store IT-spørsmål i hverdagen.


Våre kunders behov gir oss innsikt vi bruker hver dag
Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgiving, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Den store bredden av kunder gir oss en unik innsikt i IT-drift for ulike behov - kunnskap som er til fordel for deg i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine driftskostnader.

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.