<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
it-rådgivning

Vi hjelper våre kunder å lykkes med sine prosjekt og IT-løsninger

Vurderer du å digitalisere bedriften din, har du nok også behov for rådgivning på bruk av IT samt en IT-leverandør med kompetanse nok til å kunne oppfylle alle dine krav. Hos TeleComputing hjelper vi våre kunder med å se ulike fordeler ved det å investere i ny teknologi, og sammen tilrettelegger vi for at din bedrift skal kunne bruke den nyeste teknologien på best mulig måte. 

Vi gir deg rådene og teknologien du behøver for å effektivisere IT-driften raskt, trygt og enkelt. Vi hjelper også våre kunder å lykkes med sine prosjekt, og bistår med prosjektledelse.

KONTAKT OSS

behov for it-rådgivning i en digitaliseringsprosess

Hvorfor TeleComputing?

Vi har mye tyngde når det kommer til skyløsninger og IT-drift, men tilbyr også rådgivning på andre områder. Våre rådgivere kan gi deg råd og støtte på digitalisering, sikkerhet, råd om hvordan skytjenester kan gjøre bedriften mer konkurransedyktig og hvordan du forbereder deg på nye personvernregler.

Spesialister

Du bør velge oss hvis du ønsker en spesialist på skytjenester som er trygge og sikre, og hvis du ønsker en IT-leverandør som sikrer at du alltid har den beste løsningen for dine behov.

Velger du våre tjenester, har du alltid muligheten til å skalere opp eller ned etter behov. I tillegg er vi en dedikert Microsoft Partner, og dette betyr for deg at din bedrift alltid får de beste løsningene fra en leverandør som nyter stor tillit i markedet for skytjenester.

Vi sørger alltid for at våre ansatte sitter med den mest oppdaterte tekniske kunnskapen og kompetansen gjennom sertifiseringer og opplæring.

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.

Les kundereferanser


 

 

Servicedesk

Vår servicedesk gjør livet enklere for både brukere og bedrifter. Ved å ha ett kontaktpunkt for IT-støtte, kan man spare både tid og penger. Samtidig er du sikker på at det alltid er noen parat til å gi brukerne eller kunder raskt hjelp når de trenger det.

Service Desk fra TeleComputing er en SPOC (Single Point Of Contact) som betjener alle dine behov for support på en enkel og oversiktlig måte. Hos oss jobber det over 65 entusiastiske medarbeidere med kun ett mål for øyet - å løse våre brukeres små og store IT-spørsmål i hverdagen.

Vi mener at IT har blitt så komplisert og ikke minst forretningskritisk at det lønner seg å bruke eksterne IT-leverandører om du ønsker å ha tilgang til den beste IT rådgivningen, i tillegg til at du effektiviserer bedriften, noe som vil være økonomisk smart i lengden.

Ønsker du å vite mer om IT rådgivning, om markedets mest moderne plattform for skytjenester og om de tjenestene vi kan tilby deg, kan du ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for din bedrift. 1.jpg
Les hva Songa Offshore sier om oss under kundereferanser.

Ta kontakt med vårt       Advisory team

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.