<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
it-konsulenttjenester

Vi hjelper våre kunder å lykkes med sine prosjekt og IT-løsninger

Rådgiving på et taktisk til strategisk nivå er ofte en forutsetning for å lykkes med de rette investeringer. Vi hjelper våre kunder å se hvilke fordeler som er mulig ved ny teknologi, tilrettelegging samt planlegging av hvordan organisasjonen skal kunne tilegne seg den nye teknologien . Vi tilbyr også fordelsberegning og business case knyttet til IT-investeringer.

Innen IT-ledelse og endringsledelse er vi selvsagt spesielt sterk når det kommer til skyløsninger og IT-drift, men vi er ikke begrenset til nettopp dette. Vi har også rådgivingskompetanse på andre områder.

strategi & gjennomføring

Prosjektledelse

En nøkkelfaktor i alle prosjekt er at de styres på en god måte mot de mål og forutsetninger man har satt opp. I TeleComputing har vi derfor et stort fokus på å sikre at vår metodikk stadig utvikles og at prosjektet som er gjennomført hele tiden vurderes og evalueres. Vår prosjektmetodikk er velprøvd og bygger på PPS/Prima, som har utviklet mer enn 1200 migreringsprosjekt.

Når en idé skal realiseres, innebærer det nesten alltid en stor eller liten forandring. Den beste måten å gjennomføre det, er å drive det som et prosjekt med kvalifisert ledelse og oppfølging. Mange ganger kan holdningen til endringsledelse være avgjørende for hvor vellykket et prosjekt oppleves.

Vi levererer årlig flere hundre prosjekt og har en en meget god oppfattelse av hva som kreves for at akkurat ditt prosjekt også skal lykkes. 

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.

Les kundereferanser

Bransjesider

 

 

Spesialister
Naturligtvis blir ingen teknisk løsning vellykket uten den rette tekniske kompetanse. I TeleComputing sikrer vi alltid at vårt personal har den aktuelle kompetansen gjennom både ekstern sertifiseringer og opplæring. Vårt tekniske personell dekker våre kjærneområder som skytjenester, nettverk, klienthåndtering, operativsystem og sikkerhet.

Hvorfor TeleComputing?
I TeleComputing tar vi ansvar for vår leveranse. Vi vet at våre undersøkelser, forundersøkelser, prosjekter og oppgaver skal drives og styres over tid på en effektiv måte. Det er ofte vi som administrerer våre kunders IT, og det gir en ekstra dimensjon til kvalitetssikring av våre prosjektleveranser. 

 1.jpg
Les hva Songa Offshore sier om oss under kundereferanser.

Ta kontakt

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.