<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

integrasjon

Integrasjon

Integrasjonsspesialister - iBiz Solutions en del av  TeleComputing

Samtidig som etterspørselen etter skytjenester vokser, vokser også behovet for gode integrasjonsløsninger. Vårt tilknyttede selskap iBiz Solutions er integrasjonseksperter, og ble i 2017 kåret til årets Microsoftpartner.  Gjennom iBiz Solutions kan vi også gi deg IoT-integrasjoner.

iBiz Solutions er den ledende aktøren i Sverige og Norge innen systemintegrasjon, basert på Microsoft plattformer. De er Microsoft Gullpartner på både Cloud og Applikasjon-plattform i Norge og Sverige.

iBiz Solutions jobber daglig med komplekse IT-prosjekt både på on-premises teknologi som Microsoft BizTalk Server, samt skybaserte løsninger på den nyeste Azure teknologien, ofte kombinert i en hybrid arkitektur.

KONTAKT OSS

Behov for en integrasjonsspesialist i en digitaliseringsprosess?

Integrasjoner - nøkkel til digitalisering

Initiativet rundt digitalisering er noe som driver mange av de prosjektene som iBiz Solutions hjelper våre kunder med å realisere. Effektiv API-plattform med Governance og gjenbrukbarhet er et viktig fokusområde. En kritisk del av et digitaliserings-initiativ handler ofte om å gjøre data tilgjengelig på en stabil, rask og sikker måte. Integrasjon blir da en nøkkelkomponent som tilrettelegger for innovasjon og verdiskapning. Det er imidlertid minst like viktig å skape forvaltningsbare integrasjoner. Forvaltningsbar integrasjon innebærer at leveransen er vel dokumenterte, overvåkningsbar, har rett arkitektur og som videre er lett å innovere på uten store ekstrakostnader.

iBiz logo2

iBiz Solutions har gjennom årene utviklet et sett med modeller og verktøy for å sikre at alle integrasjonene som bygges for kunder er effektive, men samtidig bygget for å enkelt endres og kunne forvaltes på en effektiv måte over tid. Ut over det så har de utviklet og etablert prosesser og tydelig felles metodikk på hvordan de jobber i sine prosjekter, alt for å sikre at de skaper verdi og resultater for kundene. Å bygge moderne integrasjonsløsninger med høy kvalitet men samtidig ha mulighet til å gjøre endringer og sørge for effektiv forvaltning, er kjernen i iBiz Solutions leveranser.

iBiz Solutions er en komplett leverandør av integrasjonstjenester. Det innebærer at de tilbyr alt fra analyse, strategi og implementasjon til forvaltning. iBiz Solutions AIM (Application Integration Maintenance)  er et eget forretningsområde innen iBiz som har ansvar for support og forvaltning av integrasjonsløsninger som tilbyr 24/7 tjenester. iBiz AIM teamet jobber i dag med over 30-talls kunder, der de har ansvar for alt fra incidenter og feilhåndtering, til rådgiving og kontinuerlig forbedringsarbeid.

iBiz_PayOff_RGB

 

Kontakt vår rådgivningsavdeling i dag for en prat om hvordan vi kan hjelpe 
din bedrift:
 
 
JEG ØNSKER Å VITE MER  

 

Ta kontakt med vårt Advisory team

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.