<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

digitale møterom

Lyd og bilde

JOBB PÅ LAG MED TEKNOLOGIEN

Møterommet er ofte betegnet som en AV-installasjon men består idag av like mye IT som AV relaterte produkter. Dvs. at IT og AV over tid har smeltet sammen –  ihvertfall på møterommet. Det er systemene og infrastrukturen som ligger bak og mellom disse produktene som er avgjørende for samhandlingen. Stikkord idag er kvalitet, integrasjon, innovasjon, produktutvikling, plattform og formater.

Kunnskap rundt både AV og IT er derfor avgjørende for å kunne levere intelligente og moderne møterom tilpasset dagens teknologi og morgendagens behov. Dette gir oss et moderne og fremtidsrettet digitalt møterom. Vi hjelper deg også gjerne med auditorier, samhandlingsrom, operasjonsrom og alle andre AV-tekniske behov.

Riktig verktøy er halve jobben

Digitale møterom og smart kommunikasjon

Vi hjelper din virksomhet med å se hvilke muligheter og eventuelle begrensninger de forskjellige møterommene gir. Det er selvsagt rammebetingelser som definerer lydisolasjon, lysforhold, lysskjermings- muligheter (lys/innsyn) og ikke minst størrelse og fasong på rommet. Det samme gjelder infrastruktur og hvilke muligheter som finnes i forhold til kabelgjennomføringer, tenkt plassering av skjermflate, strøm , nettverk osv. Derfor ønsker vi å bli involvert på et så tidlig tidspunkt som mulig. 

Vi har levert komplette møteromsløsninger til en rekke større bedrifter og organisasjoner. Blant annet til Visma sine hovedkontorer på Skøyen og i Bjørvika, og til en rekke avdelinger i Skandinavia. TeleComputing har her levert mer en 100 komplette trådløse møterom inklusive all lyd og bilde utstyr som tavleløsninger, projektorer, høyttalere og installasjon til denne kunden. I tillegg til løsninger til kantiner og auditorium.

 

 

meeting-room-730679_1920-1281x1281

 

 

 

                Ta kontakt for en                     befaring og/eller et tilbud.