<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Consulting

Vi hjelper deg å lykkes  med IT-prosjektene

For å lykkes med digitalisering av forretningen er tilgang på riktig kapasitet og kompetanse avgjørende.

Med solid kompetanse og erfaring kan TeleComputing være din partner som oppfyller dine krav. Vi tilbyr konsulent- og rådgivningstjenester hvor vi hjelper deg å utnytte dagens løsninger og gir gode råd som kan møte morgendagens utfordringer.

KONTAKT OSS

Behov for rådgivning i en digitaliseringsprosess

TeleComputing Consulting

Vårt konsulentteam består av mer enn 50 konsulenter og rådgivere med ekspertkompetanse innen hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur, applikasjonsdrift, databasedrift og sikkerhet. Konsulentbistand er et sterkt fokusområde og vi skal være en god partner for våre kunder.

Våre konsulenter er ettertraktede seniorprofiler med mange års erfaring som vi ansetter fra øverste hylle. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseheving for å møte kundenes økte behov, og vektlegger at vi skal gi gode råd som er konkrete og gjennomførbare for kunden

Våre konsulenter leies ut for korte så vel som lengre oppdrag/prosjekter.


Vi hjelper deg med:

TeleComputing har spesialister som dekker dine behov for skytjenester, tjenesteintegrasjon, databasedrift, applikasjonsdrift, virtualisering, lagring, sikkerhet og nettverk, prosjektledelse, virksomhetsarkitektur, løsningsdesign, implementering så vel som drift av IT-infrastruktur.

Databasetjenester

Spesialister på databaseteknologi

Telecomputing har 15 sertifiserte databasespesialister innen blant annet Oracle, MS SQL, MySQL, PostgreSQL og MongoDB.

Våre konsulenter jobber med virksomhetskritiske løsninger hos store og små kunder. Du kan derfor være trygg på at du får gode  råd og bistand fra et av Norges største Oracle-miljøer.

Applikasjonsdrift

Fagapplikasjonene er våre kunders viktigste støtte i deres daglige tjenesteproduksjon. Vi leverer tjenester på en variert portefølje av fagapplikasjoner, og bistår som både spesialister, driftsteknikere, prosjektkoordinatorer og prosess-/teamledere i store miljøer i offentlig og privat sektor. 

Sikkerhet

Er du klar over alle sikkerhetsutfordringene og hvordan du kan beskytte virksomheten?
Vårt solide fagmiljø innenfor informasjonssikkerhet kartlegger sikkerhetsutfordringene dine. Sammen finner vi løsningene som gir deg en tryggere IT-hverdag.

Få bistand med:

  •  Risikovurdering
  •  Sikkerhetsledelse
  •  GDPR og personvern
  •  Sikkerhetsarkitektur
  •  Sikkerhet i skytjenester
  •  Identity and Access Management (IAM)
  •  Security Information and Event Management (SIEM)
  •  Sårbarhetstester og penetrasjonstester

 

Microsoft infrastruktur

TeleComputing tilbyr markedsledende løsninger og konsulentbistand på Microsoft-teknologi. Gjennom Microsoft Office 365 får dine medarbeidere tilgang til e-post og dokumenter – når som helst og hvor som helst, samt kontakt med kollegaer uansett hvor de er. TeleComputing tilbyr konsulenter med kompetanse innen Microsoft infrastruktur og på skyplattformen Microsoft Azure. Med dette sikrer vi deg den bistanden du trenger til enhver tid.

Kontakt oss i dag for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med dine IT-prosjekter.

 

 JEG ØNSKER Å VITE MER 

 

Ta kontakt med vårt consulting team

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.