<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Consulting

Vi hjelper våre kunder å lykkes med sine prosjekt og IT-løsninger

Vurderer du å digitalisere bedriften din, har du nok også behov for rådgivning på bruk av IT samt en IT-leverandør med kompetanse nok til å kunne oppfylle alle dine krav. Hos TeleComputing hjelper vi våre kunder med å se ulike fordeler ved det å investere i ny teknologi, og sammen tilrettelegger vi for at din bedrift skal kunne bruke den nyeste teknologien på best mulig måte. 

Vi gir deg rådene og teknologien du behøver for å effektivisere IT-driften raskt, trygt og enkelt. Vi hjelper også våre kunder å lykkes med sine prosjekt, og bistår med prosjektledelse.

KONTAKT OSS

Behov for rådgivning i en digitaliseringsprosess

Rådgivning fra TeleComputing Consulting

-Vi hjelper deg å utnytte dagens løsninger og gir deg råd om morgendagens løsninger. #goderåd

Vårt rådgivningsteam består av mer enn 50 konsulenter og rådgivere og har ekspertkompetanse på viktige områder som hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet. Rådgivning er et sterkt satsingsområde og vi stiller sterkt for å være en god partner for våre kunder.

Våre rådgivere er seniorprofiler med mange års erfaring som konsulenter og rådgivere og vi ansetter fra øverste hylle. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseheving for å møte kundenes økte behov for råd og legger vekt på at våre råd skal være konkrete og gjennomførbare for kunden.

Vår kompetanse er etterspurt hos kundene og våre ansatte blir også leid inn av våre kunder for kortere og lengre oppdrag.


Vi kan hjelpe deg med:

Hvordan utnytte mulighetene i din nåværende infrastruktur og hvordan du kan ta i bruk mulighetene i morgendagens løsninger.
Vårt sterke fagmiljø på hybride skyløsninger gjør at du både kan få det beste ut av dine legacy-systemer, samtidig som du kan ta i bruk de nyeste løsninger i skyen, og alt med en sikkerhet i verdensklasse.

Hvordan gå fra tradisjonell infrastruktur til kombinerbare (hybride) skyløsninger.
Etterspørselen etter skytjenester vokser raskt, også i Norge. Vi er eksperter på optimale, hybride løsninger for kundene. Vi hjelper dere å forberede, gjennomføre og implementere fremtidsrettede løsninger. Vi har sterk kompetanse på Azure og hva som skal til for å lykkes med mulighetene i Azure-plattformen.

Våre eksperter hjelper deg med prosjektledelse, løsningsdesign, implementering og drift av IT-infrastruktur. Dine behov for server, lagring, sikkerhet, virtualisering og nettverk dekkes også av oss.


Hvordan bruke mulighetene i de nye, digitale samarbeidsverktøyene i Office 365, og hvordan få til digital samhandling for en mer innovativ arbeidsplass.

systemintegrasjonVåre eksperter gir råd og hjelper organisasjoner å komme i gang med mulighetene Office 365-plattformen, inkludert i Teams, Skype, One Drive, SharePoint, Planner, Flow og det kraftfulle innsiktsverktøyet Power BI. Å gi ansatte fleksible digitale arbeidsverktøy gir økt effektivitet og det blir enklere for ansatte å jobbe sammen i team.  

Vi har gjort det enkelt for deg å komme raskt i gang med våre startpakker.

 

Sikkerhet: Vet du hva du har på ditt nettverk og hvordan du kan beskytte din virksomhet?
Vårt sterke fagmiljø på sikkerhet kan bistå med å gå gjennom sikkerhetsutfordringene dine, og sammen med deg finne løsningene som gir deg en sikker IT-hverdag. Tjenester vi leverer inkluderer:

- Risikovurderinger
- Sikkerhetsledelse
- Sikkerhetsarkitektur
- Sikkerhet i skytjenester
- Identity and Access Management (IAM)
- Security Information and Event Management (SIEM)
- Sårbarhetstester og penetrasjonstester


Kontakt vårt consultingteam i dag for en prat om hvordan vi kan hjelpe 
din bedrift:

 JEG ØNSKER Å VITE MER 

 

Ta kontakt med vårt consulting team

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.