<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Om OSS

Europas største og mest moderne plattform for skytjenester.

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change.

about-icon1.png
Vår visjon og verdier

Vår strategi, vår inspirasjon og vårt mål.

Les mer
about-icon2.png
Konsernet

Nordens ledende tilbyder av skybaserte IT-driftsløsninger.

Les mer
about-icon3.jpg
Konsernledelsen

Dette er Konsernledelsen i TeleComputing AS.

Les mer
about-icon4.jpg
Ledergruppen

Dette er Ledergruppen for TeleComputing Norway AS

Les mer

Pionerer

TeleComputing er en IT-leverandør av den innovative og revolusjonerende tiden da nettet snudde alle forretningsmodeller på hodet. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste noe nær science fiction på den tiden.

Ettertiden har vist hvor fremsynt denne ideen var. Siden vi var de første i verden med å tilby ASP (Application Service Provider) tjenester til bedrifter i 1997, har vi etablert oss som spesialistene på profesjonelle skytjenester i Norden.

 

TeleComputing skal ikke være best i alt innen IKT. Men vi skal være best i det vi driver med, og det er sentralisert IT-drift og nettbasert programvaredistribusjon, for å si det litt teknisk. Dette har vi bevist at vi er siden før årtusenskiftet, og vi kan i dag si at vi er det fremste fagmiljøet på skybasert IT-drift for det profesjonelle markedet i Norden. 

Karriere

Er du en TeleComputer?

I TeleComputing er vi alltid ute etter likesinnede. Folk som deler vår entusiasme og interesse for skytjenester, som vil være med på å flytte grenser og sette standarden for fremtidens IT-drift, slik at vi kan levere den beste brukeropplevelsen til enda flere bedrifter i Norden!

Til gjengjeld kan vi love gode muligheter til å utvikle deg i Nordens ledende fagmiljø innen skytjenester. Vi kan garantere en stimulerende og spennende arbeidshverdag sammen med dyktige og dedikerte kolleger, samt gode utviklingsmuligheter internt i bedriften.

TeleComputing er, og har alltid vært, fremoverlent. Det samme gjelder for deg. Du liker å tenke nytt, utfordre grensene og er mer enn gjennomsnittlig opptatt av faget ditt. At du også er hyggelig, tar vi som en selvfølge.

Stemmer dette, synes vi du skal ta kontakt. Til gjengjeld kan vi tilby deg en spennende og utfordrende jobb med gode utviklingsmuligheter. Det skulle bare mangle.

Kontakt oss

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.