Nyheter

Ledig stilling

mai 31, 2018
By:

Vi søker Change Manager

Vi vokser og får nye kunder med på laget, og søker etter en Change Manager til vårt Prosjektteam.
Som Change Manager vil du operere i grensesnittet mellom interne tekniske ressurser, merkantil kundeansvarlig, kunde og kundens leverandører, og du vil være ansvarlig for å planlegge, koordinere samt følge opp endringer.

Change Manager må inneha evnen til å skape overblikk og se konsekvenser av endringer på teknisk plattform, rådgi kunde og merkantilt ansvarlig isåmåte samt identifisere nødvendig ressursbehov for gjennomføring. Det er også forventet at du bistår med faglig og metodisk utvikling på teamet.

Endringer og gjennomføring av endringer foregår ofte på kundens premisser, det er derfor nødvendig at Change Manager er tilpasningsdyktig og fleksibel i sin arbeidsform, samt evner å tilpasse seg kundens krav og behov. Change Manager må være komfortabel med kundedialog og avstemme krav og forventninger til alle involverte parter i pågående endringsoppdrag. Dette krever en strukturert arbeidsform, en positiv innstilling og gode samarbeidsegenskaper. Du bør like å ta utfordringer og føle ansvar for å levere godt arbeid, selv under tidspress.

Vi ser helst at du har minst 3 års høyskoleutdanning samt minimum 3 års relevant erfaring. ITIL-sertifisering vil være en fordel for stillingen.

Søk på stillingen her

Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte Bjørn Nordby på bjorn.nordby@telecomputing.no

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.