<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

desember 19, 2017
By:

Vi skal bli en bedre og mer proaktiv leverandør!

2017 har vært et innholdsrikt år for TeleComputing. Jeg tok over som konsernsjef i april, og har fått flere tilbakemeldinger fra våre kunder og ansatte på hva som er bra og hva vi kan forbedre oss på. Vi vil bli enda bedre på å skape verdi for våre kunder, og vi jobber nå på flere fronter for å sikre dette.

 

En mer proaktiv leverandør og samarbeidspartner

For å gi dere enda bedre råd og proaktivitet fremover, bygger vi også et nytt team med de beste rådgiverne i markedet. Vi skal gi dere bedre støtte og råd både på eksisterende driftsløsning og på utvikling av fremtidige løsninger. Vår nye rådgivningstjeneste kan også støtte dere i digitaliseringsarbeidet og gi dere god hjelp på sikkerhet!

Terje Mjøs-101390-edited.jpgVi lever i en mer kompleks IT-verden, og da er det vår oppgave å bistå dere med å forenkle IT-hverdagen. Vi kjenner markedet og behovene hos kundene våre, og vi utvikler og endrer stadig på tjenestene våre for å gi dere de beste løsningene.

Forbedret kundehåndtering

Vi styrker også vår interne arbeidsflyt, for at henvendelser fra dere skal få en bedre håndtering. Samtidig kartlegger vi hvordan kundene opplever å være kunde av TeleComputing, og måler jevnlig kundetilfredshet. Resultatene fra dette arbeidet blir viktig for oss i det kontinuerlige arbeidet med å bli bedre.

Verdier og kulturbygging

For å støtte dette arbeidet vil vi også å jobbe med våre verdier, og jeg har nå invitert alle ansatte med på en «Kulturreise». Vi skal sammen jobbe med å bygge vår kultur, og vi vil bli enige om hvilke verdier vi ønsker å ha i selskapet, og hvordan de skal etterleves.

Vi i TeleComputing har mye spennende på gang i 2018, og jeg er sikker på at TeleComputing kommer til å bli enda bedre på å skape verdi for kundene våre!

Jeg vi til slutt få ønske dere en riktig god jul og godt nytt år!

 

Med vennlig hilsen
Terje Mjøs
Konsernsjef 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.