<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

november 15, 2017
By:

Utviklere og programmerere, se her!

Vi søker flere utviklere til vårt utviklingsteam!

ARBEIDSOPPGAVER
Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være relatert til programvareutvikling i utviklingsteamet. Dette inkluderer: 

  • Programmering / systemutvikling i prosjekter for videreutvikling av TeleComputings støttesystemer. 
  • Forvaltning av produksjonssystemer som er kritiske for både kollegaer og kunder. 
  • Bidra i et engasjert teknisk utviklingsteam. 
 
ØNSKET BAKGRUNN
 
Vi søker deg som har kunnskap om ett eller flere av følgende fagområder: 
  • Utvikling på .NET plattformen, med C# som hovedspråk.
  • Database utvikling og Business Intelligence for Microsoft SQL Server.
  • Moderne web-teknologier; HTML5, CSS3, JavaScript.
  • Smidig utviklingsmetodikk, kildekode-kontroll og «Continuous Integration».

 

Du bør ha høyere relevant utdannelse på universitets- eller høyskolenivå. Nyutdannede oppfordres til å søke.  

PERSONLIGE EGENSKAPER  
I TeleComputing legger vi stor vekt på å finne de kollegaene som vi vil trives med, og som vi tror vil trives hos oss. Vi har et hyggelig, hektisk miljø og vi ser etter deg som er god på å samarbeide og er positivt innstilt. Du bør like å ta utfordringer og føle ansvar for å levere godt arbeid, selv under tidspress. Vi setter pris på medarbeidere som tar initiativ, setter kunden i fokus og som er strukturerte i sin arbeidsform. Da vi har kunder over hele verden må du kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.  
 
VI KAN TILBY  
En allsidig stilling med mulighet til å jobbe sammen med kompetente kollegaer og komplekse IT-løsninger for fremtiden. Vi tror også du vil finne et inspirerende og godt arbeidsmiljø i et firma med korte beslutningsprosesser, men samtidig et godt utviklet prosessrammeverk. Vi er opptatt av at våre ansatte skal få gode muligheter for personlig og faglig utvikling og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. 
 
TeleComputing holder til i moderne lokaler i Asker Panorama hvor vi bl.a. disponerer kaffebar, treningsrom, shuttlebuss til og fra Asker Stasjon og felles spiseri som serverer utsøkt mat!  
 
Har du spørsmål om stillingen kontakt leder for vårt utviklingsteam, Erling Wittusen på telefon 934 83 768 eller vår HR-sjef Wenche Abelseth på telefon 934 83 713.  
 
Søknader behandles fortløpende.  
 
Arbeidssted: Asker 

Senior IT Security Advisor
 
 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.