<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • november 15, 2018

  Business Controller i TeleComputing Norway AS

  TeleComputing søker etter en analytisk, proaktiv og forretningsorientert Business Controller for å styrke og videreutvikle sin virksomhetsstyring. Som Business Controller vil du ha en sentral rolle i økonomistyringen av den norske delen av konsernet, herunder bistå i å bygge opp nødvendig struktur og prosesser innenfor controlling og økonomi generelt. Rollen er også en business intelligence system lead som aktivt bruker data og analyser til å måle og forbedre resultater. Stillingen rapporterer til selskapets Økonomidirektør.

 • mai 31, 2018

  Vi søker Change Manager

  Vi vokser og får nye kunder med på laget, og søker etter en Change Manager til vårt Prosjektteam.
  Som Change Manager vil du operere i grensesnittet mellom interne tekniske ressurser, merkantil kundeansvarlig, kunde og kundens leverandører, og du vil være ansvarlig for å planlegge, koordinere samt følge opp endringer.

 • mai 31, 2018

  Produktdirektør - Nyetablert stilling for ledelse av strategisk vekstområde

  Stillingen som Produktdirektør er nyopprettet og får en sentral plass i ledergruppen for TeleComputing Norway AS. Som en del av strategien med å etablere selskapet som en proaktiv og ledende one-stop shop/totalleverandør, er det etablert ambisiøse vekstmål for salg av hardware produkter og tilhørende verdiskapende tjenester.

 • mai 31, 2018

  Vi søker Økonomidirektør

  Vi søker nå en fremoverlent og faglig sterk Økonomidirektør. Stillingen vil innebære operativ ledelse av selskapets økonomiavdeling som besørger økonomistyring, analyse og regnskap. Du vil få en sentral rolle i selskapet og i ledergruppen, og ha mulighet til å påvirke utviklingen av økonomifunksjonen i et spennende selskap. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør i TeleComputing Norway AS og i matrise til CFO i morselskapet TeleComputing AS.

  Arbeidsoppgaver

 • desember 14, 2017

  Bli med i vårt Advisory team

  For å støtte våre kunder med gode råd for eksisterende driftsløsning og utvikling av fremtidig plattform, sikkerhet og digitalisering av tjenester, bygger vi nå et nytt rådgivende team på 15 personer med de beste konsulentene og rådgiverne i markedet. Til dette teamet søker vi nå etter Senior IT Security Advisor, to Senior Solution Architects og flere Solution Architects.

1

 

Arkiv