<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

mars 4, 2018
By:

TeleComputing styrker posisjonen i Norden, kjøper integrasjonsspesialisten      iBiz Solutions

TeleComputing har inngått avtale om kjøp av integrasjonsselskapet iBiz Solutions. Sterk vekst i markedet på områder som maskinlæring, kunstig intelligens og tingenes internett (IoT,) innebærer mer komplekse IT-løsninger og større behov for oversikt og kontroll med alle integrasjoner.  

- Oppkjøpet styrker vår markedsposisjon i Norden, og alt ligger til rette for ytterligere vekst i et marked der integrasjoner og ekstern drift blir stadig viktigere for suksess. iBiz Solutions er et selskap med sterk teknisk kompetanse, forretningsmessig forståelse og et godt omdømme, noe som er en god match med TeleComputings posisjon og ambisjoner. Oppkjøpet styrker også vår satsing på rådgivningstjenester både i Norge og Sverige, sier konsernsjef Terje Mjøs.

TeleComputing styrker dermed sin portefølje med dyp og omfattende kompetanse på integrasjon, noe som passer godt med TeleComputings sterke fagmiljøer på hybride skyløsninger og rådgivning rundt infrastruktur. Nåværende og nye kunder av TeleComputing og iBiz Solutions får dermed tilgang til et enda bedre tjenestetilbud.

De nye mulighetene innen maskinlæring, kunstig intelligens og tingenes internett forutsetter at bedriftene kan holde orden på samhandlingen mellom løsningene. iBiz Solutions leverer både kompetanse og løsninger for nettopp dette. De er anerkjent som ledende på integrasjon i Sverige og Norge, og vant i 2017 prisen som «Årets Microsoft partner» i kategorien intelligente skyløsninger.

Logo1.pngiBiz Solutions leverer tjenester innen IT-arkitektur og integrasjon til store og mellomstore selskap og organisasjoner i Norge og Sverige. Selskapet har også et omfattende kurstilbud.

iBiz Solutions har over 55 ansatte, og har hatt god og lønnsom vekst gjennom mange år. Omsetningen var i 2017 på 63 millioner SEK.

Selskapet jobber med virksomheter i Norden, som Scandic, Olav Thon-gruppen, Sandvik, Felleskjøpet, AlfaLaval, Caverion, Forex Bank og Jämtkraft. Hovedkontoret ligger i Karlstad, og selskapet har i tillegg kontorer i Oslo, Stockholm, og Gävle.

 

Kontaktpersoner
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, tlf. +47 900 34 159
iBiz Solutions: Administrerende direktør Allan Hallén, tlf. +46 70 6994336

Fakta om iBiz Solutions
iBiz Solutions er et IT-selskap med spesialkompetanse på systemintegrasjoner, med hovedkontor i Karlstad. iBiz Solutions har også kontor i Oslo, Stockholm, og Gävle, og mer enn 55 ansatte. iBiz Solutions har et 50-talls kunder og omsatte for 63 millioner SEK i 2017. 
Les mer om iBiz Solutions på deres hjemmesider: www.ibiz-solutions.no

Livingstone Partners har vært finansielle rådgivere for iBiz Solutions i denne transaksjonen.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.