<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

oktober 30, 2017
By:

TeleComputing leder an: Microsoft Azure Stack endelig klar for levering fra norske og svenske datasentre!

TeleComputing styrker sin posisjon som ledende skyleverandør i Norden! 17. november er en merkedag for det nordiske selskapet. Da kan endelig norske og svenske virksomheter ta i bruk Europas aller første Microsoft Azure Stack-serverplattform fra HPE

Dermed blir kraften fra skyløsningen Microsoft Azure tilgjengelig med datalagring lokalt! Det betyr at bedrifter kan bruke Microsoft Azure-tjenester, men med data trygt lagret hos TeleComputing i Norge eller Sverige.

En moderne, hybrid skyløsning er et viktig fundament for digital transformasjon. Bedriftene kan med Microsoft Azure Stack fra TeleComputing velge mellom flere ulike hybridmodeller, og kan for eksempel ha noen applikasjoner i Azure Stack, noen i Azure og andre på TeleComputings dedikerte skyløsning.
-Microsoft Azure Stack er en game-changer, og vil bidra til å akselerere den digitale transformasjonen vårt samfunn står overfor, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Terje Mjøs-101390-edited.jpgMed Microsoft Azure Stack fra TeleComputing får virksomheter skalerbarhet og dermed de beste muligheter for å gjennomføre digital transformasjon uten at data og servere flyttes ut av landet. Sammenlignet med å ha servere i eget datasenter, gir dette en helt annen økonomisk fleksibilitet og kortere tid til markedet for virksomheten. Ingen investeringer er nødvendig i forkant.

- Med Microsoft Azure Stack fra TeleComputing får du kraften og fleksibiliteten i Microsoft Azure uten at dataene krysser landegrensene, sier Mjøs.

Flere nye tjenester i Microsoft Azure blir etter hvert også tilgjengelig i Microsoft Azure Stack. Azure Stack er med andre ord en reell utvidelse av den offentlige Microsoft Azure-skyløsningen. Til forskjell fra andre skyløsninger, har Azure Stack samme kodegrunnlag som den offentlige skyen Azure. Det gjør at Microsoft kan innovere og utvikle tjenester i den offentlige skyen og overføre den mest mulig sømløst til skyløsninger lokalt.

” Det er med stor glede vi og TeleComputing ruller ut den aller første Microsoft Azure Stack-løsningen i Europa, satt opp på HPE-teknologi. Det er viktig for oss å jobbe med leverandører som TeleComputing, som kan omsette skyløsningen til reell verdi for kundene”, sier administrerende direktør i HPE Sverige, Anna Grano.

” Våre kunder stoler på at TeleComputing tilbyr de løsningene de trenger for å være konkurransedyktige. Det betyr mye å være de aller første som kan levere Microsoft Azure Stack på HPE-teknologi i Norden og Europa, og det styrker TeleComputings ledende rolle i det nordiske markedet for skyløsninger”, avslutter Mjøs.

Kontaktpersoner:
Lars David Klausen, salgs- og markedsdirektør TeleComputing Norge, telefon +47 934 83 717
Terje Mjøs, konsernsjef TeleComputing, telefon +47 900 34 159

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.