<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juli 8, 2018
By:

TeleComputing kjøper Keystep!

TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det norske IT-selskapet Keystep, og styrker nå satsingen på skyløsninger, sikkerhet og rådgivning.

-Vi styrker gjennom oppkjøpet våre tjenester på sikkerhet, rådgivning og skytjenester inklusiv migrering til skyen. Med Keystep på laget, tar vi også posisjon på kompetanseområder som Oracle, Open Source og applikasjonsdrift, sier konsernsjef Terje Mjøs.

-Keystep er en attraktiv virksomhet som er en god match med TeleComputing. De har vist at de kan vokse, de har riktig kompetanse og har en god kundeportefølje med fornøyde kunder. Våre respektive kunder vil få en enda bedre partner for sin digitale transformasjon, sier Mjøs.

Keystep har flere kunder fra det offentlige i sin portefølje, og har kunder innen bransjer som medier, bank og finans, olje og gass og næringsmiddelindustri. Keystep har også en egen sikkerhetsenhet som tilbyr overvåking, rådgivning og kurs om kundenes sikkerhetsbehov.

- Dette er fordeler vi kan utnytte og videreutvikle sammen med Keystep, og vårt sikkerhetstilbud blir et viktig konkurransefortrinn i en verden der trusselbildet stadig endres, sier Mjøs.

TeleComputing og Keystep vil sammen ha en kompetanse og erfaring fra samarbeid med en stor og bred kundemasse, som vil bli vanskelig å slå for konkurrentene. Dette kommer eksisterende og nye kunder av de to selskapene til gode.

Administrerende direktør i Keystep, Svein R. Bergsli, sier oppkjøpet er bra for kundene av Keystep og de ansatte i selskapet. -Vi er spesielt glade for å bli en del av Telecomputings satsing på skytjenester, sikkerhet og rådgivning.

-Våre kunder setter pris på våre tjenester, men de ønsker seg stadig bredere tjenestetilbud og flere valgmuligheter. Vi valgte TeleComputing, fordi de har en sterk posisjon i Norge og Sverige, et sterkt og attraktivt kompetansemiljø på hybride skytjenester og rådgivning, samt at de kompletterer våre tjenester og ambisjoner på en god måte, sier Bergsli.

Bergsli understreker at den økte etterspørselen etter skytjenester er en viktig faktor for at TeleComputing og Keystep går sammen. – Investeringene i skytjenester vokser kraftig, også i Norge. Kundene ser at skytjenester kan være komplekse, og trenger god rådgivning på veien. Vi ser store fordeler med å gå sammen med TeleComputing og sammen kunne tilby et stort kompetansemiljø på det markedet etterspør i større og større grad - nemlig ekspertise på hybride skytjenester, sikkerhet og applikasjonsdrift, sier Bergsli.

Keystep hadde i 2017 en omsetning på 125 millioner NOK, har 72 ansatte og kontor i Oslo.
Avtalen er ikke endelig før Konkurransetilsynet har godkjent transaksjonen. Kjøpesummen er ikke oppgitt.

Les også: TeleComputing kjøper Gasellebedrift!

 

Om Keystep
Keystep er leverandør av drift av skytjenester, migrering til sky, sikkerhetstjenester og rådgivning. Selskapet ble etablert i 2007, og har kompetanse på både Microsoft, VMware, Apple, Linux/Open Source, nettverk og sikkerhet.

For mer informasjon, se www.keystep.no

Kontaktpersoner
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, tlf. +47 900 34 159
Keystep: Administrerende direktør Svein R. Bergsli, tlf. +47 480 12 402

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.