<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

mars 25, 2018
By:

TeleComputing kjøper IT-selskapet Digisys

TeleComputing kjøper Digisys, og posisjonerer seg som en sterkere partner for digital transformasjon. 

- Vi rigger oss for et marked i sterk vekst. Bedrifter vil til skyen, men mange vil i lang tid fremover ha behov for å kombinere skytjenester og eksisterende løsninger. Utviklingen gir økt behov for rådgivning og med kjøpet av Digisys styrker TeleComputing rådgivningstilbudet på områdene sikkerhet, infrastruktur og lokal drift. TeleComputing blir med dette i større grad en «one stop shop» for kundene.

TeleComputing er godt rustet for å møte veksten i markedet for skytjenester. Investeringene i skytjenester har hatt en årlig vekst på over 20 prosent, og norske selskaper har stått for den største veksten fra 2015 til 2017, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Digisys leverer kompetanse og løsninger knyttet til kundens lokale tjenesteplattform. Alle komponenter i kundens infrastruktur, med tilhørende sikkerhetsvurderinger rundt oppetid og tilgjengelighet, er fokusområder for selskapet.

TeleComputings fagmiljøer på skyløsninger og sentralisert drift av infrastruktur, gjør at kunder kan utnytte den beste kombinasjonen av skytjenester, sentralt driftede løsninger og kundens egen lokale plattform.

Nåværende og nye kunder av TeleComputing og Digisys får dermed tilgang til et bredere og bedre tjenestetilbud.

- Digisys ønsket en partner som kunne gi oss en større kapasitet og slagkraft til å levere på kundenes endrede behov mot å kjøpe IT-som en tjeneste, men likevel beholde det beste fra sin egen IT-drift. Mange av våre kunder flytter egne ressurser nærmere brukerne og ønsker å overlate driften av datakraftverket internt/eksternt til aktører som TeleComputing.

TeleComputing har et sterkt merkenavn i bransjen, og vi ser frem til sammen å kunne tilby eksisterende og nye kunder enda bedre tjenester, sier styreformann i Digisys, Knut Erik Johannessen.

Digisys har kunder innenfor privat og offentlig sektor. Selskapet har 23 ansatte, og har hatt en god og lønnsom vekst gjennom flere år. Omsetningen var i 2017 på 113 millioner. 
 

Fakta om Digisys

  • 23 ansatte
  • Etablert i 2007, hovedkontor på Lysaker og avdelinger i Trondheim og på Skedsmo
  • Bistår kunden med prosjektledelse, analyse, design og implementering av kundens infrastruktur.
  • Sertifiserte konsulenter med spisskompetanse innenfor sine fagområder
  • Omsetning: 113 millioner totalt i 2017

 

Kontaktpersoner
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, tlf. +47 900 34 159
Digisys: Styreformann Knut Erik Johannessen, tlf. +47 901 94 970

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.