<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

august 12, 2018
By:

TeleComputing kjøper Excanto – Styrker posisjonen i Sverige og satser tungt på eiendomsbransjen

TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det svenske IT-selskapet Excanto. – Vi skal være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Med Excanto på laget styrker vi posisjonen ytterligere i Sverige generelt, og mot både svenske og norske kunder i eiendomsbransjen spesielt, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Excanto er bransjeleder på IT-løsninger til eiendomsbransjen i Sverige. Excanto gir rask tilgang til internett gjennom eget fibernett, og har sikker og høyhastighets infrastruktur. Excanto er eksperter på hybride skytjenester, og leverer tjenesten Excanto eDesktop®, en sikker virtuell løsning, som kan nås fra hvilken som helst PC eller mobiltelefon.

– Det er en rivende teknologisk utvikling i eiendomsbransjen, som i andre bransjer. Med Excanto tar vi nå ytterligere steg for å bli kundens beste partner på digitalisering, sier Mjøs.

TeleComputing har i 2018 kjøpt fem andre selskaper, og styrkingen av skyekspertisen og rådgivningskompetansen og -kapasiteten er viktig. Kjøpet av integrasjonsspesialisten iBiz Solutions i vår, og de nylige oppkjøpene av IT-selskapene 99X, Keystep, Digisys og LanTeam, er sentrale brikker i TeleComputings planer for videre vekst.

 – Kundene vil bruke mulighetene i skyen, men trenger rådgivning på veien. Vi merker også større etterspørsel etter gode integrasjonsløsninger og sikkerhetstjenester, og målet er å tilby det fremste kompetansemiljøet på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, sier Mjøs.

Administrerende direktør i Excanto, Marcus Lindstedt, er fornøyd med at Excanto blir en del av TeleComputing.
- Excantos tjenester og kundeportefølje passer godt med TeleComputings sterke fagmiljø på hybride skyløsninger, IT-drift og integrasjoner. Samlet blir vi en enda sterkere aktør på markedet i Norden, og kan gi stadig bedre tjenester til våre kunder i et marked i sterk vekst, sier Lindstedt.

Kjøpesummen er ikke oppgitt.

Med oppkjøpene av Excanto, LanTeam, Keystep, 99X i tillegg til iBiz Solutions og Digisys som ble meldt tidligere i år, vil TeleComputing på proforma fullt år basis omsette for i overkant av 2,4 milliarder kroner og ha over 1100 ansatte fordelt på 11 steder i 4 land.

Om Excanto
Excanto er helhetlig leverandør av IT-tjenester, som ble grunnlagt i 1999. Excanto er eksperter på moderne og sikker IT-drift, skytjenester, nettverk- og IOT-tjenester for eiendomsbransjen og kontorer. Excanto tilbyr også DaaS/VDI-tjenesten eDesktop, som er en Virtuell PC for aktivitetsbasert arbeidsmåte, og sikre, administrerte desktopløsninger.

Excanto er Sveriges største IT-partner for eiendomsforetak og er en IT-partner som tar et helhetlig funksjonsansvar. Selskapet omsatte for ca 114 MSEK i 2017, og har 52 ansatte fordelt på Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö og Lund

 

Kontaktersoner
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, tlf. +47 900 34 159
Excanto: Administrerende direktør Marcus Lindstedt, tlf +46 70 990 95 00

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.