<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juli 15, 2018
By:

TeleComputing kjøper det svenske IT-selskapet LanTeam

TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det svenske IT-selskapet LanTeam, et ledende selskap på IT-infrastruktur og IT-produkter i Vest-Sverige.  

- LanTeam styrker ytterligere vår rådgivningskapasitet og evne til å være «one-stop-shop» leverandør, som er viktig for at kundene våre skal kunne utnytte mulighetene i en stadig mer digitalisert verden. Med LanTeam får TeleComputing også et sterkere fotfeste i større deler av Sverige, og vi tar ytterligere posisjon på kunder i offentlig sektor, sier konsernsjef Terje Mjøs.

LanTeams "stand-alone" IT-konsulenttjenester er et viktig tilskudd til TeleComputings tjeneste- og produktportefølje. Konsulentene tar hånd om servermiljøer, installerer nettverks- og kommunikasjonsløsninger og bidrar med ROI-analyser for kundene. Konsulentene har også en ettertraktet kompetanse på brannmurer, lastbalansering og sikkerhet. – LanTeams konsulenter vil utfylle vårt kompetansemiljø på en utmerket måte, og er etterspurt hos våre kunder, understreker Mjøs.

LanTeam er en leverandør av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter. Selskapet tilbyr først og fremst ulike produkter og tjenester for tilgang til hybride skyløsninger og andre typer IT-infrastruktur.

LanTeam er eksperter på å gi råd, administrere og konfigurere alle behov knyttet til kundens enheter (PC, mobiler, skjermer og lignende). Kunder kan få hele «livssyklusen» til sine enheter via TeleComputing - inkludert drift og administrasjon av enhetene og kundeservice. LanTeam tilbyr også logistikktjenester, lisenshåndtering og printløsninger, og integrerer innkjøpsløsninger og fakturahåndtering med kundens prosesser og systemer.

Administrerende direktør i LanTeam, Anders Filipsson, er fornøyd med at LanTeam bli en del av TeleComputing. – Vi har fornøyde kunder, men ønsker å tilby kundene våre enda flere valgmuligheter. I tillegg ser vi store fordeler med å bli en del av et større kompetansemiljø på både sky, migrering til sky, konsulenttjenester og integrasjoner. Dessuten er TeleComputing et selskap i vekst, og med store fremtidsplaner som passer godt med hvor vi vil som selskap, sier Filipsson. 

LanTeam tilbyr også leie og salg av IT-utstyr, og forhandler produkter fra leverandører som Hewlett Packard, Microsoft, 3 Step IT og Dell med flere. 

Lifecycle Management på alle enheter og konsulenter med ettertraktet ekspertise styrker TeleComputing som en «One stop shop» leverandør. Når kundene også kan få produktbehovene dekket inkludert finansieringsløsninger, blir dette en god miks som kundene vil nyte godt av.

LanTeam har både små og store kunder, og flere offentlige kunder i sin portefølje. De har 42 ansatte, og omsatte i FY2017/18 for 280 millioner SEK.

Med oppkjøpene av LanTeam, Keystep, 99X i tillegg til iBiz og Digisys som ble meldt tidligere i år, vil TeleComputing på proforma fullt år basis omsette for i overkant av 2,3 milliarder kroner og ha ca 1.000 ansatte fordelt på 9 steder i 4 land.

Om LanTeam
LanTeam leverer produkter, tjenester og spisskompetanse på IT-infrastruktur til offentlige og private virksomheter. LanTeam har 42 ansatte, og en omsetning på 280 millioner SEK. Les mer på www.lanteam.se

Kontaktpersoner
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, tlf. +47 900 34 159
LanTeam: Administrerende direktør Anders Filipsson, tlf +46 702 719151

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.