<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

mars 13, 2017
By:

TeleComputing fyller 20 år!

TeleComputing er en ekte pioner. I år er det 20 år siden vi begynte å håndtere bedrifters IT-drift. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste noe nær science fiction på den tiden. Ettertiden har vist hvor fremsynt denne ideen var. Siden vi var de første i verden med å tilby ASP (Application Service Provider) tjenester til bedrifter i 1997, har vi etablert oss som spesialistene på profesjonelle skytjenester i Norden.

Reisen frem til i dag har vært både spennende og utfordrende, og selskapets fremtid er full av muligheter. Vi gleder oss til fortsettelsen! Se vår film som oppsummerer kort våre 20 år her:

 

Tips: Vi er nordens leverandør på skytjenester. Følg vår blogg så får du nyttige artikler fra oss direkte til din mail.

Abonner på blogg


Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.