<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

februar 8, 2017
By:

TeleComputing får fornyet tillit hos TV4

Bonnier Broadcasting, som TV4 er en del av, fornyer sin avtale med TeleComputing med 3 år. Avtalen innebærer totalansvar for Bonnier Broadcastings sitt IT-miljø.

 - For oss er det viktig å ha en stabil og erfaren IT-partner som kan ta fullt ansvar, men som også forstår våre muligheter og utfordringer. Etter en omfattende utvelgelsesprosess, valgte vi å fortsette vår mangeårige samarbeidet med TeleComputing siden vi er veldig fornøyd med leveransen, sier Daniel Lindén, IS / IT Manager i Bonnier Broadcasting, hvor også TV4, Cmore og Nyhetsbolaget er inkludert.

Bonnier Broadcasting opererer i dag med ca.40 TV-kanaler i Norden, og sysselsetter rundt 4000 personer i året. De er også med på å drive utviklingen av videotjenester på nye plattformer; online, mobil, nettbrett og on-demand.

TV4 har vært kunde hos TeleComputing siden 2005, og avtalen omfatter det operative ansvaret for nettverk, servere, databaser, web-applikasjoner og ca. 1000 pc`er, samt forretningskritiske systemer for blant annet salgsstøtte, reklame booking og planlegging. TeleComputing har også ansvar for brukersupport gjennom sentral Service Desk, samt konsulenter onsite.

- Det er svært gledelig at Bonnier Broadcasting ønsker å utvide samarbeidet med oss. Det viser at vi har klart å forvalte, utvikle og modernisere kundens IT-miljø, og vi ser frem til å fortsette dette arbeidet i årene som kommer, sier Urban Berlinde, CEO i TeleComputing Sverige.

 

For mer informasjon, kontakt:
Daniel Lindén, IS/IT-chef på Bonnier Broadcasting.
E-post: daniel.linden@bonnierbroadcasting.com,  tel: +46 70 855 47 28

Urban Berlinde, CEO, TeleComputing Sweden AB.
E-post: urban.berlinde@telecomputing.se, tel: +46 708 965 027

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.