<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

oktober 31, 2018
By:

Technical Account Manager

Syns du det vil være spennende å tilegne deg ny teknologi i samsvar med kundenes og markedets behov?
Hos oss får du muligheten. Vi søker nå etter Technical Account Managere (TAM) til vårt team. Som TAM skal du bidra aktivt til at kunden anvender IT på en optimal måte.

Du skal være en ressurs som kunden kan benytte i vurdering av nye IKT-løsninger. Rollen beveger seg i grensesnittet mellom teknologi, salg og produkt. Du må ha en teknisk god forståelse og samtidig evne å se det kommersielle perspektivet. Sammen med kundene, din innovasjonsevne og proaktivitet, finner du nye løsninger og muligheter som holder oss i forkant av teknologien. 

Primære ansvarsoppgaver vil være som følger:

  • Være sparringspartner ved etablering av nye løsninger for en eller flere av kundene
  • Sikre at kunden har de nødvendige tekniske løsninger på plass, slik at vi både støtter kundens virksomhet og leverer i henhold til våre forpliktelser
  • Foreslå forbedringer av kundenes infrastruktur og gi råd til kundene på fremtidige løsninger for å møte deres behov


Opprettholde og forbedre løsningen, samt planlegge, koordinere og gjennomføre endringer
Å lykkes som TAM krever gode samarbeidsegenskaper, høy gjennomføringsevne og en positiv innstilling. Du bør like å ta utfordringer og føle ansvar for å levere godt arbeid, selv under tidspress. Videre ønsker vi at du viser initiativ samt at du er strukturert og kvalitetsbevisst i din arbeidsform, og innehar følgende kompetanse:

  • Rundt 5 års erfaring fra hosting av store/komplekse systemer
  • Erfaring med og interesse for Cloud løsninger og teknologi
  • God kunnskap og erfaring med Windows Server miljøer, lagringsløsninger og nettverksløsninger og i stand til å diskutere arkitektur på et overordnet nivå
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk
  • Ferdigheter til å koordinere tekniske leveranser til kunder
  • Kjennskap til ITIL
  • Vi tilbyr deg en allsidig stilling i et tverrfaglig, hyggelig og inspirerende miljø hvor vi jobber med fremtidens komplekse IT-løsninger. TeleComputing er et firma i kontinuerlig vekst, og vi er opptatt av at våre ansatte skal få gode muligheter for personlig og faglig utvikling, og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Arbeidssted: Asker, Oslo, Stavanger, Bergen eller Arendal.

Søk på stillingen her

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.