<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

februar 16, 2017
By:

Sven Tore Kaasa går av som konsernsjef for Telecomputing

Sven Tore Kaasa har sagt opp sin stilling som konsernsjef i TeleComputing per 1/1 2017. Etter 8 år i stillingen, søker Kaasa nye utfordringer gjennom aktivt styrearbeid og egne investeringer.

Han fortsetter i stillingen inntil ny konsernsjef er ansatt eller ut oppsigelsestiden på 6 måneder. Kaasa velges inn i TeleComputing sitt styre når han går av som konsernsjef. Selskapet har startet prosessen med å rekruttere hans etterfølger.

TeleComputing har som målsetning å være den ledende leverandør av IT som forretningsstøtte til det Nordiske SMB markedet. Ny konsernsjef får en sentral rolle i å videreutvikle TeleComputing som en kompetansebedrift med fokus på gode kunderelasjoner og fortsatt sterk og lønnsom vekst.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.