<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juni 6, 2018
By:

Satser sterkt på Service – ansetter ny direktør for Kundeservice fra Get

Odd Fronth-Andersen er ansatt som ny leder for kundeservice i TeleComputing. Fronth-Andersen kommer fra stillingen som direktør for kundeservice i Get, og starter i TeleComputing til høsten. Han vil lede et team på 65 medarbeidere, og går inn i den norske ledergruppen. Han får også et nordisk fagansvar for kundeservice for virksomheten i Norge og Sverige.

-For å sikre enda høyere kundetilfredshet, som vil være en av de viktige faktorene som vil differensiere TeleComputing i markedet, gjør vi nå viktige grep. Med ansettelsen av Fronth-Andersen styrker vi vår evne til å gjøre kundene fornøyde. Vi må hele tiden endre og forbedre oss for å kunne hjelpe kundene på best mulig måte. Fronth-Andersen har lang erfaring som leder for kundeservice, både fra Get og ErgoGroup, og er et viktig tilskudd til vårt kontinuerlige arbeid for å bli bedre, sier administrerende direktør i TeleComputing Norway AS, Hege Støre.

Fronth-Andersen har i tillegg lang erfaring fra ledelse av IT-sikkerhet og serverdrift, og har i Get hatt ansvaret for deres prisvinnende kundeservice i tradisjonelle og digitale kanaler. 

-Jeg gleder meg til å videreutvikle kundeservice i et selskap som hver dag leverer viktig infrastruktur, drift og rådgivning til et stort antall kunder i Norden. Varige og verdifulle kunderelasjoner bygges med den beste kundeservice, og jeg gleder meg til å lede et team med dyktige ansatte i denne viktige oppgaven, sier Fronth-Andersen. 

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.