<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

august 24, 2017
By:

REMEO velger TeleComputing som totalleverandør av IT-tjenester

Rehabiliteringsklinikken, REMEO har inngått en 3-årig avtale med TeleComputing. Avtalet innebærer en total leveranse av virksomhetens IT, inkludert klienthåndtering, Office 365, Servicedesk samt kommunikasjonstjenester som Managed WAN, LAN og WiFi.

– Vi ønsket en kundefokusert, sikkerhetsbevisst leverandør med omfattende erfaring innen helsesektoren. TeleComputing har de ferdighetene som trengs for å utvikle effektive og moderne IT-løsninger skreddersydd for vår virksomhet og for å bli en langsiktig partner, sier Anna Cedborg, universitetslektor, M.D., Ph.D. Medisinsk direktør, REMEO Stockholm.

Formålet med å frigjøre Remeos IT-drift var å gi en stabil og sikker infrastruktur for arbeidsplass, nettverk, overvåkning og alarmstyring, operativsystemer og støttesystemer med drift og lagring i Sverige. Målet er å sikre tilgangen til kompetansen som kreves for å skape en skalerbar IT-plattform for videreutvikling av REMEOs virksomhet.

 – Vi er glade for at ytterlig en kunde innen helsesektoren velger å outsource sin IT-drift til TeleComputing. Å få samarbeide med REMEO og bidra til deres utvikling de nærmeste årene er inspirerende og noe vi ser frem til, sier Johan Magnusson, konstituert daglig leder i TeleComputing Sverige.

REMEO Stockholm er Sveriges første klinikk for avansert respiratoriske omsorg og rehabilitering i en trygg og støttende miljø. REMEO inngår i AGA Gas AB og er en del av Linde Healthcare som driver REMEO-klinikker i 6 ulike land.

  

For mer informasjon, kontakt:
Anna Cedborg, Overlege, M.D., Ph.D. Medisinsk sjef, REMEO Stockholm.
E-post: anna.cedborg@se.aga.com  tlf: +46 709 564 216

Johan Magnusson, konstituert daglig leder, TeleComputing Sweden AB.
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se, tlf: +46 733 411 806

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.