<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

desember 22, 2016
By:

Team Data System velger TeleComputing som partner på IT-drift

Team Data System , et norsk utviklings hus med kontorer i Oslo og Bergen har inngått et partnersamarbeid med TeleComputing.  Samarbeidet med Team Data innebærer at TeleComputing skal levere en IT-plattform som gir Team Data muligheten til å tilby sine løsninger som en skytjeneste ( Software as a service ) til det norske og internasjonale markedet.

Team Data utvikler og implementerer programvare, med fokus på medlemsystemer,portalløsninger og websider til organisasjoner og privat næringsliv.

De har over 70 organisasjoner og virksomheter som benytter deres løsninger. Eksempler på deres kunder er Den Norske Turistforening, Norges Bondelag, Den Norske Tannlegeforening og de har en nasjonalavtale med DnB Eiendom for intranett løsninger for samtlige DnB eide kjøpesentre i Norge for å nevne noen. Totalt nærmer det seg 750.000 medlemmer/aktører registrert hos organisasjonene de har som kunder. Og det er over 50.000 brukere som bruker løsningene.

Team Data leverer i dag løsninger til flere av våre kunder som Landbruksforsikring og Eiendomskreditt

For TeleComputing innebærer dette en fin ny kunde samt en stor mulighet til å levere merverdi mot organisasjoner og forbund, som er en av våre vertikale satsningsområder

Dette er  i tråd med TeleComputings strategi "Helping customers create business value through IT "

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

Gisle Oppedal

Director Partner Development, TeleComputing Norway AS