<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juli 5, 2018
By:

Ny storkontrakt til TeleComputing Sverige AB

Et av Sveriges ledende selskaper i økonomisk rådgivning skal ta virksomheten til skyen, og har inngått avtale med TeleComputing. Avtalen strekker seg over flere år, og innebærer et stort prosjekt for utvikling og forvaltning av bedriftens IT-infrastruktur. Verdien på kontrakten verdsettes initielt til drøyt 10 millioner SEK per år.

Kunden, som vil forbli anonym, ønsket en trygg outsourcingpartner for sine IT-infrastrukturtjenester, som kan frigjøre ressurser til utvikling og digitalisering av interne og eksterne prosesser. Med TeleComputing får kunden en partner som håndterer dagens plattformer på et sikkert vis, og i tillegg har kompetanse på å utvikle og modernisere virksomheten gjennom overgang til et skybasert IT-miljø.

Overgangen til et skybasert IT-miljø vil skje i flere steg der TeleComputing innledningsvis tar over driften av eksisterende IT-plattform. Over tid vil driftsmiljøet endres og tjenester vil flyttes til skybaserte løsninger.

– Vi er veldig fornøyd med at en så stor aktør velger å samarbeide med oss. Vi kommer til å jobbe intensivt det kommende året sammen med kundens IT-avdeling for å transformere en tradisjonell IT-driftsløsning til et sikkert Hybrid Cloud-miljø.  Både brukere og kunder får dermed fordelene ved å ha en moderne, skybasert IT-løsning, sier administrerende direktør i TeleComputing Sverige, Johan Magnusson.


For mer informasjon:
Johan Magnusson, administrerende direktør i TeleComputing Sweden AB.
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se , Tel: +46 733 411 806

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.