<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

oktober 8, 2018
By:

Ny salgsdirektør i TeleComputing

TeleComputing Norway AS har ansatt Alisan Senel som ny salgsdirektør. Senel er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og har nærmere 10 års erfaring fra ulike salgs- og lederroller i selskaper som Atea, Hello og Dell. Senel går inn i den norske ledergruppen, og har sin første arbeidsdag medio oktober. 

-Vi er svært glade for at Alisan blir med på laget i TeleComputing. Han har verdifull erfaring fra bransjen og sterk kundeinnsikt. Han har også blitt kåret av E24 til en av årets unge ledertalenter i 2017, og blir et verdifullt tilskudd for oss. Alisan får med seg et team av dyktige medarbeidere, og jeg ser frem til hva vi kan få til sammen, sier administrerende direktør i TeleComputing Norway AS, Hege Støre.

- Jeg er stolt og ydmyk for å bli en del av et lag med dyktige medarbeidere, som har satt seg ambisiøse mål i et marked i sterk vekst. TeleComputing er blant pionerene på skytjenester og har en sterk merkevare i bransjen. Det vil gi kundene en trygghet når vi skal drifte deres kritiske data. Markedet for skytjenester vil ekspandere kraftig de kommende årene. Mange virksomheter opplever digitale utfordringer, og TeleComputings løsninger er strategisk viktige for kundenes vekst. Jeg tar fatt på oppgaven med stor nysgjerrighet, energi og struktur, og ser frem til å bidra til å skape de beste kundeopplevelsene, sier Senel.

Følg oss:

Iselin Paulsen

Iselin Paulsen er kommunikasjonssjef i TeleComputing. Hun har lang erfaring fra organisasjonslivet og fagbevegelsen, og jobber med medierelasjoner, innhold på alle våre kanaler og kommunikasjonsrådgivning for konsernet. Hun har også en egen blogg om kommunikasjon og teknologi på https://wordpress.com/ispauls