<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

desember 28, 2016
By:

Norsk Heiskontroll velger skyløsning basert på Microsoft Azure

Norsk Heiskontroll har inngått avtale med TeleComputing om leveranse av Microsoft Azure som plattform for sentral infrastruktur for alle sine applikasjoner og data, mens lokal infrastruktur sømløst integreres mot Microsoft Azure gjennom TeleComputings Managed Services-konsept.

Avtalen underbygger TeleComputings strategi om å benytte Microsofts Azure som driftsplattform på lik linje med våre egne datasentere. For noen kunder innebærer det at alle tjenester leveres fra Microsoft Azure slik Norsk Heiskontroll har valgt, for andre kunder vil det være en kombinasjon av tjenester fra både Microsoft Azure og TeleComputings datasentere. Uavhengig av hvilke skyplattform som benyttes, integrerer TeleComputing systemene sømløst sammen og tar totalansvaret for drift og support slik at kundene får en helhetlig, skalerbar og effektiv it-plattform.

Norsk Heiskontroll er et landsdekkende og uavhengig kontrollorgan som gjennom datterselskapene Heiskontrollen AS og VinderTec AS leverer sikkerhetskontrolltjenester av løfteinnretninger og arbeidsutstyr herunder heis, rulletrapper, og løfteplattformer. Norsk Heiskontroll er organisert med hovedkontor i Oslo og regionskontor i Bodø, Trondheim, Bergen, Skien, Hamar mens brukerne (sikkerhetskontrollørene) er bosatt i hele Norge for å sikre nærhet til kundene

Les mer om Norsk Heiskontroll her: www.heiskontrollen.no
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.