<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

januar 30, 2018
By:

Velkommen som kunde til NLM-barnehagene!

NLM Barnehagene AS har nå signert avtale med oss! 

NLM-barnehagene har 40 barnehager, og TeleComputing skal ta ansvar for PCer, nettverk, forvaltning av Microsoft skytjenester og sluttbrukersupport. Kunden vil få en mer helhetlig løsning, slik at det blir likere på tvers av barnehagene og enklere å forholde seg til. Vi blir kort fortalt kundens kontaktpunkt om de har spørsmål til PC, nettverk eller andre sluttbrukerhenvendelser.

Les mer om NLM-barnehagene her.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.