<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juni 21, 2018
By:

Microsoft bygger datasentre i Norge: -En god match med TeleComputings strategi

Microsoft har annonsert at de skal bygge datasentre i Stavanger og i Oslo-området, og vil levere de fleste Azure-tjenester, Office365 og Microsoft Dynamics fra Norge. Datasentrene forventes ferdigstilt i løpet av 2019. -Dette er positivt for Norges ambisjoner som datasenternasjon! TeleComputing er godt posisjonert for å levere de hybride skyløsninger bedrifter trenger for å digitalisere sine prosesser og sikre fremtidige konkurransefortrinn, sier konsernsjef Terje Mjøs.

TeleComputing samarbeider allerede med kunder som ønsker å ta i bruk mulighetene i Office365 og Azure. Vår lange erfaring med disse løsningene og vårt nære samarbeid med Microsoft, gjør at vi allerede leverer utvalgte Azure-tjenester fra Norge. Kunder av TeleComputing får dermed tilgang til skyens muligheter og skalerbarhet, samtidig som de kan tilfredsstille de høyeste krav til sikkerhet, compliance og datalagring.

TeleComputing er også anerkjent som Microsoft Gold Partner på både Cloud Productivity (365) og Cloud Platform (Azure). Anerkjennelsen «Gold Partner» er en bekreftelse fra Microsoft på at vi har både kompetanse og relevante kundereferanser og leveranser på skytjenester.

Markedet for skytjenester vokser hurtig

Norske selskaper har hatt den største veksten i skyinvesteringer fra 2015 til 2017, i følge en undersøkelse gjort av VMware og Tieto. Mjøs spår at flere norske selskaper nå vil ta i bruk Azure og Office 365 fra norske datasentre. 

- Satsingen fra Microsoft er en god match med vår strategi. Mange bedrifter vil i lang tid fremover ha behov for å kombinere skytjenester og eksisterende løsninger. Etterspørselen etter god rådgivning øker, og vårt rådgivningsmiljø er godt rigget for å guide kundene våre på veien til skyen, sier Mjøs.

Les mer om Microsofts satsing her.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.