<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Artikkel

januar 6, 2018
By:

Lars Erik Smidt leder vårt nye rådgivningsteam!

Lars Erik er leder for vår nye avdeling Advisory, og hadde sin første arbeidsdag 2. januar. -Vi skal ta rådgivning til nye høyder med de beste konsulentene og rådgiverne i markedet. Vi skal bli enda bedre på å støtte kunder med gode råd for driftsløsningene de har i dag, og gode råd for utvikling av fremtidig plattform, sikkerhet og digitalisering av tjenester, forteller Lars Erik.

Lars Erik går inn i ledergruppen i TeleComputing Norge.

Lars Erik kommer fra Infor hvor han ledet Services-organisasjonen i Norge de siste tre årene. Før det jobbet han 10 år i ErgoGroup/EVRY som konsulent, prosjektleder og konsulentsjef. Lars Erik har mange års erfaring med å bygge opp, lede og profesjonalisere tjenester.

Vi ønsker Lars Erik Smidt velkommen på laget!

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.