<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Artikkel

januar 6, 2018
By:

Lars Erik Smidt leder vårt nye rådgivningsteam!

Lars Erik er leder for vår nye avdeling Advisory, og hadde sin første arbeidsdag 2. januar. -Vi skal ta rådgivning til nye høyder med de beste konsulentene og rådgiverne i markedet. Vi skal bli enda bedre på å støtte kunder med gode råd for driftsløsningene de har i dag, og gode råd for utvikling av fremtidig plattform, sikkerhet og digitalisering av tjenester, forteller Lars Erik.

Lars Erik går inn i ledergruppen i TeleComputing Norge.

Lars Erik kommer fra Infor hvor han ledet Services-organisasjonen i Norge de siste tre årene. Før det jobbet han 10 år i ErgoGroup/EVRY som konsulent, prosjektleder og konsulentsjef. Lars Erik har mange års erfaring med å bygge opp, lede og profesjonalisere tjenester.

Vi ønsker Lars Erik Smidt velkommen på laget!

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.