<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

mai 7, 2018
By:

Kredinor velger TeleComputing som ny IT-driftspartner

IT-selskapet TeleComputing inngår avtale med Kredinor - et av landets største inkassoselskap. Kontrakten har en verdi på nærmere 50 millioner kroner over en treårsperiode. – Dette er en av våre største kontrakter så langt i år, sier konsernsjef Terje Mjøs i TeleComputing.

Avtalen omfatter drift av de forretningskritiske kjernesystemene til Kredinor, drift av PCer, sikkerhetsløsninger, nettverk, brukerstøtte, ulike skytjenester og rådgivning. Tjenestene gir fleksibilitet med skalerbarhet i takt med endrede eller nye behov. Kredinors IT- tjenester produseres i et moderne, stabilt og sikkert driftsmiljø i TeleComputings nordiske datasentre.

Driftsavtalen med TeleComputing innebærer at Kredinor går fra en modell der de eier utstyr selv, til å kjøpe tjenester der all program- og maskinvare er inkludert.

-Kredittmarkedet i Norge er i sterk vekst, og Kredinor har en solid posisjon i markedet. Vi ønsker å bidra til at Kredinor kan forsterke sin posisjon ytterligere gjennom en stabil og sikker plattform der vi som leverandør skal bidra til Kredinors videre suksess, understreker Mjøs.

Administrerende direktør i Kredinor, Tor Berntsen, er fornøyd med å få TeleComputing med på laget.

- Kredinor mottar hvert år 2 millioner saker til oppfølging for våre oppdragsgivere som også er eiere av samvirkeselskapet Kredinor SA. Vi har klare vekstambisjoner og vi velger TeleComputing fordi de har et oppsett som gjør at de kan håndtere behovene vi har knyttet til vår videre vekst, nå også i Norden. I tillegg er TeleComputing også i stand til å håndtere den utviklingstakten vi ønsker innenfor digitalisering og robotisering. Kundene forventer god tilgjengelighet, enkle løsninger og rask håndtering av henvendelser, noe vi er trygge på at TeleComputing skal levere på, sier Berntsen.

-Vi er stolte av å ha blitt valgt av et selskap som er ledende i sin bransje. Nå ser vi frem til å levere tjenester som kan bidra i Kredinors utvikling, sier Mjøs.

 

Kontaktpersoner
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, tlf. +47 900 34 159
Kredinor: Administrerende direktør Tor Berntsen, tlf +47 90534636

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.