<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

desember 9, 2016
By:

KNIF Regnskap har inngått IT-driftsavtale med TeleComputing

Det har vært meget god respons fra KNIF-medlemmene etter lansering av TeleComputings IT-driftsavtalen med Knif Innkjøp tidligere i høst. De første kontraktene er allerede signert og den største avtalen hittil, er med Knif Regnskap.

Bilderesultat for knif regnskap

Til våren flytter Knif Regnskap driftsmiljøet over til TeleComputing. Dette har vært et strategisk valg og vil gi god synergieffekt av samarbeidet. 

– Vi får tilgang til flere ressurser. Dessuten har TeleComputing et større IT-teknisk fagmiljø, enn det vi har med nåværende leverandør. Vi får også bedre priser. Og ikke minst får vi tilgang til support 24-timer, alle dager i året. TeleComputing tilbyr også raskere responstid, enn det vi har i dag, sier Kim Boel Pedersen, daglig leder i Knif Regnskap.

 

Les mer her i Spareknifen om bakgrunn for valg av ny IT-leverandør.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.