<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

september 29, 2017
By:

Kirkens sosialtjeneste valgte TeleComputing!

Kirkens Sosialtjeneste får nå hele IT-miljøet levert som en hybrid skytjeneste fra TeleComputing. Assisterende generalsekretær Kåre Dag Mangersnes i Kirkens sosialtjeneste er glad for økt sikkerhet: -Vi får økt sikkerhet og skalerbare løsninger til konkurransedyktige priser.

Kirkens Sosialtjeneste har i dag mer enn 500 ansatte fordelt på 18 virksomheter og tilbyr tjenester innen barnevern, psykisk helsevern, rus- og avhengighetsbehandling samt oppfølgingstjenester med blant annet bo- og arbeidstrening etter endt soning eller behandling. Kirkens Sosialtjeneste har også et tilbud til mennesker med psykisk utviklingshemming.

-TeleComputing gir oss en skalerbar og fleksibel løsning slik at vi enkelt kan tilpasse IT til nye behov. På sikt er det selvsagt også et mål at løsningen gir oss besparelse i ressursbruk knyttet til administrativ oppfølging av systemer og support, sier Mangersnes.

Moderne og hybrid løsning

Kirkens sosialtjeneste får nå en moderne, hybrid skyløsning hvor alt av programvare og data er installert i TeleComputings datasentere og integrert med Office 365. TeleComputing har ansvaret for at IT fungerer til enhver tid og leverer dette som en ferdig tjeneste som Kirkens Sosialtjeneste enkelt kan skalere opp og ned etter behov. Kirkens sosialtjeneste eier selv lokalt hardware, mens TeleComputing drifter nettverket og datamaskinene. TeleComputing har totalansvaret og brukerene trenger bare å forholde seg til ett sted for alle henvendelser knyttet til IT - gjennom TeleComputings servicedesk.

Data lagres i Norge

- Alle data er lagret i våre toppmoderne datasentre i Norge, med høye krav til sikkerhet. Det gir trygghet for kunden. Alle fagsystemer er pakket inn i sikker sone, og tilfredsstiller de strengeste krav rundt personsensitiv informasjon, sier salgs- og markedsdirektør Lars David Klausen.

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.