<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

oktober 22, 2018
By:

Keolis fornyer og utvider avtalen med TeleComputing

Keolis har valgt TeleComputing som partner for den svenske IT-virksomheten. Avtalen gjelder for fem år, med mulighet for to års forlengelse. Kontraktsverdien er anslått til over 100 millioner SEK. - Vi er stolte av å få fornyet tillit fra en stor og viktig kunde. Keolis er helt i front når det gjelder ny teknologi og mobilitetsløsninger, og har store muligheter til å utvikle forretningen fremover. Vårt mål er å levere den beste løsningen, slik at Keolis kan fortsette å styrke sin konkurransekraft, sier konsernsjef i TeleComputing, Terje Mjøs.

-Den økte digitaliseringen påvirker kollektivtrafikken, og veksten i bransjen drives av økt etterspørsel etter effektive og miljøvennlige trafikkløsninger. Med TeleComputings erfaring og kompetanse, er vi godt rigget for fremtidens forretningsmuligheter, sier administrerende direktør i Keolis, Jan Kilström.

Keolis står foran en transformasjon av sitt IT-miljø. Framtiden ligger i skyløsninger som Microsoft Office 365, nye Oracle-plattformer, forbedrede nettverkstjenester for bussdepoter og fremtidssikrede tekniske plattformer for applikasjonsdrift. Avtalen omfatter full outsourcing av IT-drift, med datasentre, nettverksdrift, servicedesk, serverdrift, applikasjonsdrift med mer, og innebærer at TeleComputing er Kelois IT-avdeling.

-Skyen gir flere muligheter for bedre forretning, og hybride skyløsninger er på mange måter en plattform for digital transformasjon. Nå ser vi fram til å ytterligere steg fremover med Keolis, sier Mjøs.

-For å utnytte fremtidige muligheter trenger vi en engasjert og driftig partner, som både leder oss fremover og som støtter oss i det vi vil gjøre. Det forventer vi at vi får med TeleComputing, sier Kilström. TeleComputing har samarbeidet med Keolis siden 2013, og sørger for gode løsninger for over 6000 medarbeidere i kollektivtrafikkselskapet.

Om Keolis
Keolis` forretningsidè er å skape verdi for reisende, samfunnet og eierne gjennom lokalt tilpasset og bærekraftig bytrafikk. Keolis Sverige er til stede i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland, Värmland og Örebro-regionen. Keolis er ett av Europas ledende kollektivtrafikforetak med virksomhet i 16 land på fire kontinenter. Keolis omsatte i 2017 for 4,7 milliarder SEK. For mer informasjon, se www.keolis.se


Kontaktinformasjon
TeleComputing: Konsernsjef Terje Mjøs, +47 900 34 159
Keolis Sverige AB: Pressekontakt Valerio Nicolai, +46 (0)8-51 90 2022 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.