<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

september 24, 2018
By:

Integration Summit 2018

iBiz Solutions ønsker dere velkommen til årets mest inspirerende integrasjonsevent.

iBiz logo2Den 15. november holder vårt datterselskap, iBiz Solutions årets mest inspirerende integrasjonsevent på Microsofts Hovedkontor i Oslo. Integrasjon og Digitalisering går hånd-i-hånd. I henhold til Gartner så vil integrasjonsarbeidet stå for 50% av tid og kostnader ved etablering av digitaliseringsplattform innen 2020. Som en leder innen Microsofts integrasjonsplattform, byr iBiz Solutions til en inspirerende dag. Du får mulighet til å ta del i reiser som noen av de ledende Svenske og Norske organisasjoner har gjort sammen med oss. Uansett om du er i startgropen eller ligger helt i forkant i integrasjonsarbeidet kan du forvente deg en dag med inspirasjon, tips og triks og gode råd fra de fremste integrasjonsekspertene.

Se full agenda og meld deg på her.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.