<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

november 1, 2017
By:

Hege Støre (47) ny administrerende direktør i TeleComputing Norway AS

TeleComputing Norway AS har ansatt Hege Støre som ny administrerende direktør.
Hege Støre tiltrer 1. november.

Hege-2.pngHege kommer fra Crayon hvor hun har jobbet i 7 år, senest i Crayon Group med samhandling mellom selskapene i Norge, og før det som viseadministrerende direktør for Crayon Norge. Hege har også ledet partnersatsningen til Crayon Norge, som inkluderer mer enn 300 partnere. 

Hun bringer med seg 25-års erfaring fra IT-bransjen innen salg, ledelse, HR og markedsføring– og har jobbet i store deler av verdikjeden.

- Jeg gleder meg til å begynne i TeleComputing og til å bli kjent med en sterk og ambisiøs aktør i markedet. De var pionèrer på skytjenester allerede i 1997, da de leverte IT som en tjeneste. TeleComputing har også vist evne til å endre seg samtidig som de skaper gode resultater. Sterk og innovativ satsning på skytjenester er veldig interessant! Kundene blir stadig mer sofistikerte og stiller høyere krav til sine partnere, det skaper behov for automatisering, kostnadseffektivitet og høyt servicenivå. Dyktige medarbeidere er kritisk for suksess, og jeg ser frem til å bli kjent med dem alle. Jeg gleder meg til å ta del i endringsreisen som markedet krever og være med på å fortsatt skape gode resultater i TeleComputing, sier Hege Støre.

- Jeg er veldig fornøyd med at Hege Støre har takket ja til å bli vår nye administrerende direktør i Norge. Hege vil inngå i konsernledelsen og vi ser frem til å dra nytte av hennes lange erfaring fra selskaper som bl.a. Microsoft og Crayon.  Hun har en bred ledererfaring kombinert med en sterk salgs- og bransjeerfaring. Jeg er trygg på at hun besitter de egenskaper som skal til for å skape vekst og gode økonomiske resultater for TeleComputing i årene som kommer, sier konsernsjef Terje Mjøs.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.