<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

januar 11, 2018
By:

Frivillig tilbakekallings- og erstatningsprogram for batterisikkerhet for enkelte HP-modeller

Produsenten HP har opprettet et frivillig tilbakekallings- og erstatningsprogram for batterisikkerhet vedrørende enkelte bærbare datamaskiner og mobile arbeidsstasjoner.

Disse batteriene kan overopphetes og utgjør dermed en fare for brann eller brannskader for forbrukere. Du kan laste ned et program fra HP som kontrollerer om du har batterier som er påvirket, og ta direkte kontakt med HPs kundestøtte om du trenger veiledning.

Les mer om HPs tilbakekalling og få nødvendig kontaktinformasjon her.  

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.