<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

november 23, 2016
By:

Equipnor har inngått IT-driftsavtale med TeleComputing

Equipnor, Nordens største leverandør av personlig utrustning til forsvaret og politiet, har inngått avtale om å sette ut sin IT-drift til TeleComputing.

Equipnor har ca. 40 medarbeidere med administrasjon og salg i Norge, salg i Sverige og produksjon i Polen. De skal benytte en løsning basert på Office 365, Exchange OnPrem, Managed Client og Citrix XenApp distribuert applikasjoner samt noe Citrix Desktop.

– Det er ulike årsaker til at vi valgte TeleComputing som IT-leverandør. De har lang erfaring med drift av datasentre, gode referenser og konkurransedyktige priser. At de kan supportere våre svenske avdelinger på sitt språk var også en fordel, sier Pål Ystrøm, IT Manager i Equipnor.

Equipnor leverer komplett utrustning for alle miljøer, allsidige bæresystemer for alle typer oppdrag, elektro-optikk som gjør natt til dag, samt våpen, våpentilbehør og ballistisk beskyttelse. Equipnor leverer produkter for overlevelse i ekstreme miljøer og under vanskelige forhold, i tillegg utstyr for adkomstteknikk, inkludert tau, stiger og breaching materiell og har høy kompetanse og lang erfaring med å fremskaffe produkter for maritimt bruk: både på og under vann. Deres oppgave er å sørge for at det norske forsvar og politi alltid skal ha tilgang til det beste utstyret som er på markedet.

Equipnor har bl.a. levert det meste av utstyret til den populære NRK-serien, Nobel med Aksel Hennie.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.