<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

august 18, 2017
By:

Direktør for Group Development

Morten Søgård vil tiltre nyopprettet stilling i konsernet som Direktør for Group Development. Morten vil være på plass allerede 1. september.

 

Morten kommer fra en tilsvarende stilling i Frontica hvor han var Senior Vice President for Strategi- og Forretningsutvikling. Frontica ble i desember 2016 oppkjøpt av Cognizant og han hadde da ansvaret for gjennomføring av integrasjonsprosjektet fra Fronticas side.

Morten vil inngå i konsernledelsen og vi ser frem til å dra nytte av hans lange erfaring fra selskaper som bl.a. CSC, ErgoGroup og Evry. I sin siste rolle i Evry hadde han ansvar for Corporate Development som inkluderte Strategi- og Forretningsutvikling, HR, Security, Risk & Quality, Lean m.m.

Morten har også betydelig erfaring med forvaltning av store, komplekse outsourcingsavtaler samt oppkjøp av selskaper (M&A) inkludert integrering av disse.

På privaten er Morten en tidligere aktiv curlingspiller og er for tiden President i Norges Curlingforbund.

Morten Soegaard (002).jpg"Jeg gleder meg til å begynne i TeleComputing og bli kjent med selskapet som jeg har opplevd som en "brysom" konkurrent under min tid i ErgoGroup og EVRY. Dette og god lønnsomhet forteller meg at selskapet har gjort mye riktig og har dyktige medarbeidere. IT bransjen er inne i en spennende tid og har mer fokus og flere muligheter enn noen gang tidligere. TeleComputing vil bli sterkt berørt av dette både i form av trusler og muligheter. De siste 10 årene har jeg stort sett drevet endringsprosesser og jeg håper min erfaring kan bidra til å drive TeleComputing gjennom de endringene vi står overfor på en god måte for både kunder, ansatte og eiere" sier Morten Søgård.

«Jeg er veldig glad for at Morten har valgt TeleComputing som sin neste arbeidsgiver. Han har betydelig erfaring og kunnskap om vår bransje, og vil være en viktig bidragsyter i arbeidet med å videreutvikle vårt selskap i neste fase», sier Terje Mjøs. 

For mer informasjon, kontakt:
Terje Mjøs, CEO TeleComputer                  +47 900 34 159
Morten Søgård, Group Development       +47 900 19 998         

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.