<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

oktober 3, 2017
By:

Conscriptor fornyer med TeleComputing!

 

Helsejournalfirmaet Constrictor fornyer avtalen og det strategiske samarbeidet med TeleComputing. Avtalen omfatter server- og databasedrift, kommunikasjon, support, og nå også sikkerhetsløsningen Microsoft Enterprise Mobility + Security.

 

Conscriptor er en av Sveriges største leverandører innen journalhåndtering og helseadministrasjon. Firmaet har rundt 250 medarbeidere over hele Sverige med hovedkontor på Orust, nord for Göteborg.

– Vi har en tydelig strategi med å digitalisere helseadministrasjonen innen først og fremst svensk helse og omsorg. Vi har innen rammen for vårt styringssystem vurdert et antall leverandører på rent presasjonsmessige kriterier, og vårt fokus har vært å finne en aktør som sammen med oss kan gjennomføre vår digitale strategi. Vi har valgt å inngå en strategisk avtale med TeleComputing og har høye forventninger til vårt samarbeid, sier Henric Carlsson, administrerende direktør i Conscriptor.

Conscriptor har vært kunde av TeleComputing siden 2011. I sammenheng med avtalefornyelsen innføres Microsofts bedriftsløsning EMS (Enterprise Mobility + Security), noe som gir Conscriptor muligheten til å sikre sin informasjon i forbindelse med at den nye personvernlovgivningen trer i kraft i mai 2018.

– Det er veldig positivt at vi har fått fornyet tillit fra enda en av våre trofaste kunder innenfor helsesektoren. Det er også bra at Conscriptor har tatt i bruk de nye mulighetene med vårt brede tjenestetilbud. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid, sier Johan Magnusson, midlertidig administrerende direktør, TeleComputing Sweden AB.

For mer informasjon, kontakt:
Henric Carlsson, administrerende direktør Conscriptor 
E-post: henric.carlsson@conscriptor.se, tel: +46 73-029 99 09, 

Johan Magnusson, midlertidig administrerende direktør TeleComputing Sweden AB.
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se, tel: +46 733 411 806

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.