<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

oktober 3, 2017
By:

Conscriptor fornyer med TeleComputing!

 

Helsejournalfirmaet Constrictor fornyer avtalen og det strategiske samarbeidet med TeleComputing. Avtalen omfatter server- og databasedrift, kommunikasjon, support, og nå også sikkerhetsløsningen Microsoft Enterprise Mobility + Security.

 

Conscriptor er en av Sveriges største leverandører innen journalhåndtering og helseadministrasjon. Firmaet har rundt 250 medarbeidere over hele Sverige med hovedkontor på Orust, nord for Göteborg.

– Vi har en tydelig strategi med å digitalisere helseadministrasjonen innen først og fremst svensk helse og omsorg. Vi har innen rammen for vårt styringssystem vurdert et antall leverandører på rent presasjonsmessige kriterier, og vårt fokus har vært å finne en aktør som sammen med oss kan gjennomføre vår digitale strategi. Vi har valgt å inngå en strategisk avtale med TeleComputing og har høye forventninger til vårt samarbeid, sier Henric Carlsson, administrerende direktør i Conscriptor.

Conscriptor har vært kunde av TeleComputing siden 2011. I sammenheng med avtalefornyelsen innføres Microsofts bedriftsløsning EMS (Enterprise Mobility + Security), noe som gir Conscriptor muligheten til å sikre sin informasjon i forbindelse med at den nye personvernlovgivningen trer i kraft i mai 2018.

– Det er veldig positivt at vi har fått fornyet tillit fra enda en av våre trofaste kunder innenfor helsesektoren. Det er også bra at Conscriptor har tatt i bruk de nye mulighetene med vårt brede tjenestetilbud. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid, sier Johan Magnusson, midlertidig administrerende direktør, TeleComputing Sweden AB.

For mer informasjon, kontakt:
Henric Carlsson, administrerende direktør Conscriptor 
E-post: henric.carlsson@conscriptor.se, tel: +46 73-029 99 09, 

Johan Magnusson, midlertidig administrerende direktør TeleComputing Sweden AB.
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se, tel: +46 733 411 806

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.