<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

november 4, 2016
By:

Candy King har forlenget sin outsourcing avtale med TeleComputing

Candyking, den ledende leverandøren av smågodt i løsvekt i Norden, forlenger avtalen med TeleComputing med fire år. Avtalen omfatter server og applikasjonsdrift, kommunikasjon, støtte, e-post og klienthåndtering.

Candyking ble stiftet i 1984 og er den ledende leverandøren av løsvekt godteri i de nordiske landene, Storbritannia, Irland og Polen. Tilbake i 2008 valgte de å overlate sin IT-drift til Telecomputing.

- Det er gledelig at en så verdsatt og lojal kunde som Candyking ønsker å fortsette samarbeidet med oss. Vi vil fortsette å levere en fleksibel og kostnadseffektiv IT-støtte som skal dekke deres spesifikke behov, sier Urban Berlinde, VD i Telecomputing Sverige AB.

Candyking hadde i 2015 en omsetning på 1,5 milliarder kroner, har ca. 400 ansatte og mer enn 8000 utsalgssteder. Candyking konseptet og merkevaren i godterier er Candyking, Karamellkungen og Candyking Favourites. Candyking er også en ledende løsvektaktør innen snacks i Sverige og Finland under merke Parrot.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.