<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Ledig stilling

november 15, 2018
By:

Business Controller i TeleComputing Norway AS

TeleComputing søker etter en analytisk, proaktiv og forretningsorientert Business Controller for å styrke og videreutvikle sin virksomhetsstyring. Som Business Controller vil du ha en sentral rolle i økonomistyringen av den norske delen av konsernet, herunder bistå i å bygge opp nødvendig struktur og prosesser innenfor controlling og økonomi generelt. Rollen er også en business intelligence system lead som aktivt bruker data og analyser til å måle og forbedre resultater. Stillingen rapporterer til selskapets Økonomidirektør.

 
Arbeidsoppgaver 
 • Bistå i å etablere best practice på ulike økonomiske prosesser 
 • Business intelligence system lead for salg og margin analyser, samt ukes- og månedsrapportering  
 • Støtte i forecasting- og budsjetteringsprosessene 
 • Ad hoc analyser og prosjekter  
 • Utvikling, rapportering og oppfølging av relevante KPIer 
 • Bidra til forbedringsarbeid samt god beslutningsstøtte 
 • Fremstå som en etterspurt finansiell rådgiver 
 
Ønskede kvalifikasjoner 
 • Høyere økonomisk utdannelse, Siviløkonom/Master 
 • Minimum fire års erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller konsulentrolle gjerne fra IT bransjen 
 • Sterk systemkompetanse; Power BI, Analyzer, SAP og Excel  
 • Kommersiell forståelse for drift og virksomhetsstyring 
 • Kontinuerlig fokus på kvalitets- og forbedringsprosesser 
 • God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk 

 

Personlige egenskaper
Du har meget god evne til selvstendig å løse og presentere analyseoppgaver. Du er strukturert, nøyaktig og leverer innenfor tidsfrister. Du er sulten på nye utfordringer, har en sterk stå-på-vilje, trives med et høyt aktivitetsnivå og ivrig etter å bidra til verdiskapning. Som Business Controller vil man ha en bred kontaktflate i selskapet, og vi ser derfor etter deg som er en dyktig relasjonsbygger og evner å kommunisere og skape samarbeid på tvers av avdelinger.

Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan TeleComputing Norway AS tilby en utfordrende og spennende stilling hvor du får være med på videreutvikling av et selskap i positiv utvikling og vekst. Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver i et godt og kreativt arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i representative lokaler i Asker, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med HR Direktør, Bente Fosen på bente.fosen@telecomputing.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søkere vil bli vurdert fortløpende.
Arbeidssted: Asker
 
Søknadsfrist 30.11.2018

Søk på stillingen her

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.