<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

september 30, 2018
By:

Bli med på TCLiveTalk!

Onsdag den 31.okt. kl.09:30 - 10:00 går vi i gang med vår første sending av TCLiveTalk (sofaprat webinar). 

TCLiveTalk-204683-editedVi avslutter Nasjonal sikkerhetsmåned med eget "live" webinar om sikkerhet! Vi går gjennom trusselbildet bedriftene møter,og hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i egen bedrift. Meld deg på, og få konkrete tips til hva du kan gjøre!  

Meld deg på her

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.