<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

desember 8, 2017
By:

Bente Fosen (47) ny HR-direktør i TeleComputing

TeleComputing Norway AS har ansatt Bente Fosen som ny HR-direktør. Bente tiltrer stillingen 1. mars.

Bente kommer fra stillingen som HR-direktør i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, og jobbet før dette i HR i Telenor Norge AS. Hun har også bakgrunn fra konsulentbransjen, fra henholdsvis PA Consulting Group og PWC, som har gitt henne bred erfaring med endrings- og effektiviseringsprosesser. 

Bente.jpg

- Jeg gleder meg til å begynne i TeleComputing og bli del av et fremoverlent selskap i vekst, og ikke minst bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne som legger grunnlaget for selskapets suksess. IT-bransjen er inne i en spennende og utfordrende tid. Jeg ser frem til å bidra i det endringsarbeidet som markedet krever og være med på fortsatt å skape gode resultater i TeleComputing, til det beste for ansatte, kunder og eiere, sier Bente.

 - Jeg er veldig fornøyd med at Bente Fosen har takket ja til å bli vår nye HR-direktør. Bente oppleves som faglig sterk og kunnskapsrik og vi ser frem til å etablere HR som en del av konsernledelsen. Med sin utdannelse som økonom, flere år som forretningskonsulent, i tillegg til variert erfaring som HR-ansvarlig, har hun opparbeidet seg nyttig kompetanse i krysningen mellom forretning, HR og ledelse, sier konsernsjef Terje Mjøs.

For mer informasjon, kontakt:
Terje Mjøs, CEO TeleComputing AS, +47 900 34 159     
Hege Støre, Administrerende direktør TeleComputing Norway AS, +47 901 42 548
Bente Fosen, +47 916 74 006

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.