<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

desember 8, 2017
By:

Bente Fosen (47) ny HR-direktør i TeleComputing

TeleComputing Norway AS har ansatt Bente Fosen som ny HR-direktør. Bente tiltrer stillingen 1. mars.

Bente kommer fra stillingen som HR-direktør i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, og jobbet før dette i HR i Telenor Norge AS. Hun har også bakgrunn fra konsulentbransjen, fra henholdsvis PA Consulting Group og PWC, som har gitt henne bred erfaring med endrings- og effektiviseringsprosesser. 

Bente.jpg

- Jeg gleder meg til å begynne i TeleComputing og bli del av et fremoverlent selskap i vekst, og ikke minst bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne som legger grunnlaget for selskapets suksess. IT-bransjen er inne i en spennende og utfordrende tid. Jeg ser frem til å bidra i det endringsarbeidet som markedet krever og være med på fortsatt å skape gode resultater i TeleComputing, til det beste for ansatte, kunder og eiere, sier Bente.

 - Jeg er veldig fornøyd med at Bente Fosen har takket ja til å bli vår nye HR-direktør. Bente oppleves som faglig sterk og kunnskapsrik og vi ser frem til å etablere HR som en del av konsernledelsen. Med sin utdannelse som økonom, flere år som forretningskonsulent, i tillegg til variert erfaring som HR-ansvarlig, har hun opparbeidet seg nyttig kompetanse i krysningen mellom forretning, HR og ledelse, sier konsernsjef Terje Mjøs.

For mer informasjon, kontakt:
Terje Mjøs, CEO TeleComputing AS, +47 900 34 159     
Hege Støre, Administrerende direktør TeleComputing Norway AS, +47 901 42 548
Bente Fosen, +47 916 74 006

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.