<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

november 20, 2017
By:

AS Bygganalyse går for TeleComputing!

Hittil i år har mer 30 nye kunder valgt våre hybride skyløsninger som sin fremtidige IT-plattform! AS Bygganalyse er siste tilskudd, og vil få både applikasjoner, PCer og nettverk fra TeleComputing. Avtalen har en varighet på fem år.

Om Bygganalyse: AS Bygganalyse leverer verdiskapende byggøkonomitjenester, med fokus på lønnsomhet for byggevirksomhet generelt og for prosjekt spesielt. Bygganalyse har spisskompetanse innenfor området byggøkonomi med utgangspunkt i god og allsidig kunnskap om husbygging.

Les mer om Bygganalyse her.

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.