<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • november 28, 2018

  Bli med på TCLiveTalk: Integrasjon - nøkkel til digitalisering!

  Mandag den 10.des. kl.09:30 - 10:00 er det ny sending av TCLiveTalk. 

 • november 23, 2018

  Kompetanse­løft i snegle­fart

  Norsk næringslivs konkurranseevne står på spill, og en forutsetning for å lykkes er å løse kompetanseutfordringen, skriver konsernsjef i TeleComputing, Terje Mjøs, i digi.no.

 • november 15, 2018

  Business Controller i TeleComputing Norway AS

  TeleComputing søker etter en analytisk, proaktiv og forretningsorientert Business Controller for å styrke og videreutvikle sin virksomhetsstyring. Som Business Controller vil du ha en sentral rolle i økonomistyringen av den norske delen av konsernet, herunder bistå i å bygge opp nødvendig struktur og prosesser innenfor controlling og økonomi generelt. Rollen er også en business intelligence system lead som aktivt bruker data og analyser til å måle og forbedre resultater. Stillingen rapporterer til selskapets Økonomidirektør.

 • november 12, 2018

  Forventer sterk vekst i markedet for skytjenester

  Administrerende direktør Hege Støre i TeleComputing Norway AS forventer en sterk vekst i skymarkedet i Norden. Nylig var hun på Gartners IT-konferanse i Barcelona, og forteller til Finansavisen at IT-sikkerhet, kundeopplevelser og skytjenester var viktige tema. 25% av infrastrukturen er allerede flyttet til public cloud og  ytterligere 3-5% av infrastrukturen flyttes årlig. Norden ligger i den øvre enden av denne skalaen, og i tillegg kommer vekst knyttet til private skytjenester, som ventes å øke med 15 %.

 • november 9, 2018

  Sales Executive

  Som Sales Executive får du ansvar for gjennomføring av salgs- og kundeaktiviteter mot nye kunder.

 • november 9, 2018

  Senior Customer Service Consultants Application

  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi søker Senior Customer Service Consultants Application til vår Customer Service avdeling i Arendal. Du vil bli en del av et spennende team på 10 engasjerte og dyktige konsulenter. Arbeidet består av support, spesifisering, design og implementering av kundeløsninger. Oppfølging og samarbeid med kunder samt 3.parts leverandører er også en viktig del av jobben.

1

 

Arkiv