<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • oktober 31, 2018

  Technical Account Manager

  Syns du det vil være spennende å tilegne deg ny teknologi i samsvar med kundenes og markedets behov?
  Hos oss får du muligheten. Vi søker nå etter Technical Account Managere (TAM) til vårt team. Som TAM skal du bidra aktivt til at kunden anvender IT på en optimal måte.

 • oktober 31, 2018

  Senior System Consultant COM Project


  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi ser etter en Senior Network Consultant COM Project. Du vil inngå i et team med 25 dyktige konsulenter.

 • oktober 31, 2018

  Senior Implementation Consultant Application

  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi har behov for en Senior Implementation Consultant Application i vår implementasjons avdeling. Du vil bli en del av et spennende team på ca. 25 engasjerte og dyktige konsulenter.

 • oktober 22, 2018

  Keolis fornyer og utvider avtalen med TeleComputing

  Keolis har valgt TeleComputing som partner for den svenske IT-virksomheten. Avtalen gjelder for fem år, med mulighet for to års forlengelse. Kontraktsverdien er anslått til over 100 millioner SEK. - Vi er stolte av å få fornyet tillit fra en stor og viktig kunde. Keolis er helt i front når det gjelder ny teknologi og mobilitetsløsninger, og har store muligheter til å utvikle forretningen fremover. Vårt mål er å levere den beste løsningen, slik at Keolis kan fortsette å styrke sin konkurransekraft, sier konsernsjef i TeleComputing, Terje Mjøs.

 • oktober 8, 2018

  Ny salgsdirektør i TeleComputing

  TeleComputing Norway AS har ansatt Alisan Senel som ny salgsdirektør. Senel er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og har nærmere 10 års erfaring fra ulike salgs- og lederroller i selskaper som Atea, Hello og Dell. Senel går inn i den norske ledergruppen, og har sin første arbeidsdag medio oktober. 

1

 

Arkiv