<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • august 31, 2018

  Er din bedrift sikret i et stadig endret trusselbilde?

  IT-sikkerhet og trusler mot bedrifter er ingen nyhet, men det er en økning i reelle angrep som fører til store tap, både økonomisk og av sensitiv data. For å møte forberedt til denne nye hverdagen er det viktig å holde seg faglig oppdatert og informert om hvilke løsninger som finnes til problemene der ute. 

 • august 24, 2018

  TeleComputing med gode råd om sikkerhet

  TeleComputings rådgivningsteam er kraftig styrket den siste tiden, og består av mer enn 50 konsulenter og rådgivere med ekspertkompetanse på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet.

 • august 13, 2018

  Blar opp for svensk selskap

  Finansavisen omtaler mandag 13. august TeleComputings oppkjøp av markedsleder innenfor IT til eiendomsbransjen i Sverige, Excanto. Finansavisen skriver at TeleComputing gjør sitt sjette oppkjøp i 2018, og at IT-selskapet denne gang sikter seg inn på eiendomsbransjen.

 • august 12, 2018

  TeleComputing kjøper Excanto – Styrker posisjonen i Sverige og satser tungt på eiendomsbransjen

  TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det svenske IT-selskapet Excanto. – Vi skal være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Med Excanto på laget styrker vi posisjonen ytterligere i Sverige generelt, og mot både svenske og norske kunder i eiendomsbransjen spesielt, sier konsernsjef Terje Mjøs.

1

 

Arkiv