<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • juni 22, 2018

  Follestad Trend AS skal kle Norge fra skyen

  Follestad Trend AS tar skrittet ut i skyen, og får Office 365-løsninger og alle PCer og enheter administrert fra TeleComputing. – Follestad har eksistert i snart 100 år, og har en stolt tradisjon med å kle Norge! For å møte fremtiden er det allikevel helt essensielt at vi digitaliserer oss og hele organisasjonen, sier sjef for e-handel og digital markedsføring, Marius Willoch.

 • juni 21, 2018

  Microsoft bygger datasentre i Norge: -En god match med TeleComputings strategi

  Microsoft har annonsert at de skal bygge datasentre i Stavanger og i Oslo-området, og vil levere de fleste Azure-tjenester, Office365 og Microsoft Dynamics fra Norge. Datasentrene forventes ferdigstilt i løpet av 2019. -Dette er positivt for Norges ambisjoner som datasenternasjon! TeleComputing er godt posisjonert for å levere de hybride skyløsninger bedrifter trenger for å digitalisere sine prosesser og sikre fremtidige konkurransefortrinn, sier konsernsjef Terje Mjøs.

 • juni 6, 2018

  Satser sterkt på Service – ansetter ny direktør for Kundeservice fra Get

  Odd Fronth-Andersen er ansatt som ny leder for kundeservice i TeleComputing. Fronth-Andersen kommer fra stillingen som direktør for kundeservice i Get, og starter i TeleComputing til høsten. Han vil lede et team på 65 medarbeidere, og går inn i den norske ledergruppen. Han får også et nordisk fagansvar for kundeservice for virksomheten i Norge og Sverige.

1

 

Arkiv